tisdag 14 december 2010

Bloggen åsidosatt...

Jag är så trött, trött, trött för jämna numera, så när jag inte scrappar slösurfar jag bara, spelar Lucky Train på FB och sköter om Scrappa Loss. Min blogg har tyvärr blivit lite åsidosatt...... Men det ska jag försöka ordna nu de närmaste dagarna. För att sprida mina alster lite, lägger jag dom i flera inlägg istället för ett enda alldeles fullt med bilder. Jag har också flera beställningar på gång som jag måste ta tag i, så även om jag jobbar på med att publicera här, så kan det dröja. Men ha tålamod - det kommer att dyka upp nya vackra alster inom kort!!


Till att börja med kommer det lite uppdateringar i våra adventskalendrar. Här ser ni lördagens skörd... Jag fick en underbar ask av min hemliga tomte i Julswapen, när jag öppnade den hittade jag underbart god choklad i den. Den kom verkligen precis på rätt dag, jag var så nere och behövde chokladen så mycket i lördags! Tack snälla tomten!! I SS kalender fick jag ett vitt ripsnamd och pärlor på tråd, tyvärr böjda av paketet. Jag får hoppas påa tt det går att böja tillbaka nylontråden så att de går att använda. Luvas byggde vidare på dragbilen, och Leia fick fler duplobitar. Det börjar likna en djuraffär tror jag...


Här är både söndagens och måndagens luckor. Leia fick fler bitar till sin djuraffär, Lucas släp börjar ta form. Jag fick en girlang med snöflingor och en keramikängel i Julswappen, och charms och silvriga brads i SS kalendern. Fick ta fram vår nya, fina julduk för att fota dessa bilderna, eftersom den vita ängeln och snögirlangen inte skulle ha synts på vit bakgrund. Jag är sååå glad åt min tomte jag har i Julswappen, varje dag (förutom en dag tyvärr) har det varit med ett citatkort, och varje gång har det varit en personlig hälsning på baksidan. Älskar dom!!!


Avslutar med en pillemarisk bild på vår underbara lucia som vi var och beundrade igår. Leias hår vill alls inte vara med om att ha en luciakrona på sig, den bara ramlar av hela tiden. Därför är hennes hår en aning mer motsträvigt och yvigt på denna bilden mot vad det brukar vara. Men roligt hade hon ändå, full i bus och lycka!

Ha en trevlig tisdag allesamman!!

6 kommentarer:

 1. Nawww, så söt hon är!!! Ibland kommer livet emellan det man har tänkt att göra... Så får det bli helt enkelt.


  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Hörre du du...du kanske SKA vila liiiite! Jag tänker på dig och stryker dig över pannan!!
  Är övertygad att det kommer ljuvliga alster...men vi kan faktiskt vänta...för den som väntar på nå´t gott....du ska ta hand om dig så att du blir piggis igen!!
  Stor kram till dig...jisses va söt liten lucia du har!!!
  Natti natti

  SvaraRadera
 3. Lilla gumman , ta det lugnt och varva ner. Du har ju fullt upp så det både räcker och blir över.
  Tänker på dig och tänkte på dig när jag ger dig en sak att hämta hos mig...

  Kram Marina

  SvaraRadera
 4. Jammmen det var den sötaste Lucian jag sett på länge! och då var vi ändå på två luciauppvisningar i år.

  Vi har också en kalender, och det är lika svårt varje år att hitta något vettigt att lägga i den.

  Tack för dina söta ord hos mig. Du har ju förstås helt rätt.
  Däremot kan jag berätta att du inte behöver en PC, på just det här fotot har jag använt Rub-ons även om jag ibland skriver på fotona också.

  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 5. Kikar förbi och hälsar på. Tycker faktiskt att du bör lyssna på kroppen och ta det lilla lugna ett tag. Försök att inte känna några "måsten", man blir trött bara av tanken... huuu!

  Kramisar till dej från mej!

  SvaraRadera
 6. Så söt Leia är! Du måste lyssna på kroppens signaler. Det kan straffa sig annars. Det är jag ett levande bevis på. Fram för fler pauser! Vila lugnt.

  Ha en fortsatt trevlig advent!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.