måndag 20 december 2010

Mina klappar...

Jag ligger lite efter med mina adventsklappar från min supergulliga, hemliga tomte i Julswappen. Jag förstår inte vart dagarna tar vägen, jag hänger verkligen inte med i år... Vanligtvis brukar december gå långsamt för mig, jag hinner längta halvt ihjäl mig efter julafton - i år är jag mentalt typ i slutet av november. :-( Vilken tur då att jag har en underbar, underbar tomte som förgyller mina morgnar!!! Stackars tomte, hon har inte fått se min glädje här speciellt ofta, över de underbara saker hon ger mig.....

Dag 14 & 15
En söt, liten burk honung med glöggsmak & två söta hÄnglar-stämplar. Nu tycker jag ju tyvärr inte om honung, men maken tog mer än gärna emot burken. Han har premiärsmakat den, men var lite för snål - så han kände inte så mycket smak. Men snart ska vi griljera skinkan, så då får han njuta av en härlig kopp julthé med glögghonung medan jag njuter av min första skinkmacka!

Dag 16
Ett underbart tyg, som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med än, men jag kommer nog på något vad det lider... Kanske blir det julstrumpor till barnen?? Till nästa år, alltså.

Dag 17 & 18
Ett chopboardalbum att altra, och skumtomtar!!!! Min tomte har minsann lusläst både blogg och frågesvar! Tomtarna gick åt mycket fort, jag fick snabba mig på för att få åtminstone hälften för mig själv.

Dag 20
En sååå vacker lykta hittade jag i dagens paket, helt underbar!! Så glad över att den klarat resan hel och fin. Jag blev verkligen jätteglad när jag hittade den i paketet idag, stort tack till min underbara tomte, som skänker mig så mycket glädje. På kortet idag kunde jag bland annat läsa:
"En krona till dej, Linda. Den är symbol för hur bra du är." Åååh, vad jag längtar tills jag får veta vem som är min tomte, jag har en känsla..... näe, snarare en önskan om vem det är, men jag vet faktiskt inte. Inte stämmer nån av tjuvkikarna heller, så inga ledtrådar har jag. Jo kanske poststämpeln då, som det stod Eksjö på, så min tomte bor ju inte så värst mycket mer norr om mig i alla fall. 

Dag 19 & som det ser ut i mitt fönster idag...
Så här fint har jag i fönstret nu, med hjälp av slingan jag fick dag 19. Ni ser ljushållaren jag gjort till beWed idag, kronan jag fick i paketet i morse, staffliet jag fick tidigare av tomten, och där ställer jag varje dag det nya citatkortet så att jag kan njuta av alla visdomsord jag får.

Jag är så glad, så glad över min tomte - jag vill aldrig att det ska bli juldagen i år!!! Tänk att vakna upp på juldagens morgon och inse att jag inte ska öppna några paket från min gulliga tomte mer! Men nu ska jag springa över till Julswappen och uppdatera den med, med alla härliga bilder! Ha det gott, och ha tålamod!! Snart, snart blir det skapade alster att njuta av här i bloggen!

6 kommentarer:

 1. Så bra grejer din tomte fixat, så omtänksamt och gulligt! :-)

  SvaraRadera
 2. God Jul och Gott Nytt år! Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Jag vill önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2011!

  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 4. Hej Linda! Hoppas att julafton varit underbar! Jag måste tacka så mycket för det fina kortat som damp ner i torsdags från dig. Jag blev så glad och jag som inte har skickat till dig. Ha en superbra juldag! Stora kramar Mia

  SvaraRadera
 5. Massor av KRAMAR till världens BÄSTA Tomtenissa!
  Kram och TACK för allt.
  Från din paketmottagare Petra

  SvaraRadera
 6. Underbara du!!
  Tusen tack för fiiiina julkortet, glad som en speleman är jag!!!
  Fina saker du fått av din Tomte...Eksjötomten är verkligen snäll!!!

  Må så allra bäst!!!

  kramar Lina

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.