torsdag 2 december 2010

Vad är fel???

Jag förstår inte vad som är fel i bloggen idag? Den tar toklång tid att ladda ner, trots att jag tagit bort den inbäddade youtube-filmen.... inte heller kan man se min signatur längst ner i inläggen, utan bara en blå ruta med ett frågetecken. Är det den som ställer till det tro?

Går et långsamt att ladda ner för er med, eller är det hos mig problemet ligger? Ni som har tålamod att vänta, och lämnar kommentarer efter er trots den långa väntetiden - en stor eloge och ett stort, varmt tack till er!!

/Kram ScrapLinda

4 kommentarer:

 1. Jaaaa, det är samma trassel här och det började redan för ett par dar sen!!
  Jobbigt. Blogger har nog system overload!
  Hoppas det lättar snart!

  Kramar lina

  SvaraRadera
 2. Hej på dig Linda.
  Jag har samma problem med min blogg och det har varit i några dagar nu.

  SvaraRadera
 3. Jag tror det är designen du har på bloggen som tar tid att ladda. Det är segt varje gång jag går in på din sida och ska titta. Designen och kombinationen med att du har så mycket information och bilder i sidorna gör att det går långsammare att ladda.

  Jag la in en ny bild i min sida med lite onfo och märkte direkt att den blev snäppet långsammare att ladda.

  Hoppas du kommer på en fiffig lösning. Men det gör du säkert! =)

  SvaraRadera
 4. Hej Linda, kul att du ville vara med i min Candy!
  Min blogg tar inte lång tid att ladda ner, MEN min signatur i blogginläggen har helt försvunnit!! Och jag har inte blogger utan wordpress!! Fattar inget. Hoppas att det bara är tillfälligt.
  Anita

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.