fredag 31 december 2010

Varsin LO...

... har jag och barnen gjort. Min LO är inspirationsalster till Scrappa Loss, med StickerCorner som sponsor i vår pågående tävling. Du hinner fortfarande vara med i tävlingen, läs mer här.

Jag utgick från ett vitt cardstock och stämplade fram mönstret med diverse tingturastämplar och två olika lock (cirklarna). Fotot fick först en vit matta knappt större än fotot, och sen en stor matta av färgglatt mönsterpapper. Snurrade en grön ståltråd lite fram och tillbaka så det ser ut som en girlang och monterade på blomstickers längs med den. Molnstickersen överst på LO:n har jag färglagt med blå distress, medan vissa har fått vara vita. Avslutade med att doodla en ram runt hela LO:n, skrev titeln både med alfabetsstickers och för hand direkt på LO:n.

 Leias bidrag till SS barnutmaning denna månaden, där de skulle scrappa en LO om sin önskelista. Hon har klippt ut vad hon önskar sig i en leksakskatalog och sen dekorerat med knappar, blommor och brads. Därefter har hon skrivit direkt på LO:n att det är hennes önskelista, att hon heter Leia, och att hon önskar sig dockor.

Lucas bidrag till samma utmaning, men med en ganska svår twist - han hade minimalt med verktyg, papper och dekorationer att tillgå. Han gjorde denna medan vi var i Falun hos farmor och farfar över jul,  så därför är den inte så arbetad som den kanske skulle varit om vi varit hemma och scrappat.

Nu önskar jag er allesammans ett riktigt Gott Nytt År!! Ska ni avge nyårslöften? Det ska inte jag! Jag klarar aldrig av att hålla dom! Vi hörs nästa decennium!

1 kommentar:

  1. Vilken härlig och färgglad layout du gjort! :) Så kul att dina barn scrappar också.

    Gott Nytt År!
    Kram Sara

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.