lördag 1 januari 2011

2010 års BoM-album är komplett

Jag lyckades! Jag har gjort alla BoM-utmaningar på SS under 2010! BoM = Boken om Mig, handlar om att man ska scrappa om sig själv, med sig själv i fokus och vad som är viktigt för just mig. Denna månaden var temat "Jultraditioner" och jag fick fundera länge, länge innan jag kunde komma på någon bra tolkning. Till sist löste jag det, och scrappade om min alldeles nya tradition - den är endast två år gammal. Men det är en tradition som jag tänker fortsätta med, läääänge! Det är såå mycket lättare att vakna mörka decembermorgnar när man har ett kalenderpaket att öppna.

Jag har hela tiden hållit mig till ett och samma format, för att de enkelt ska kunna sitta i samma album. Jag scrappade i litet format, för att det skulle gå någorlunda fort, och jag trivs faktiskt med att göra mini-LO:s emellanåt, så jag fortsätter nog i samma format. Kul om man har alla BoM-album i samma storl ek. Måttet jag scrappat hela tiden är 15x15 cm, alltså nästan 6". Det tråkiga är att det inte finns några page protectors i BIA-sortimentet ens till 6"x6", så jag får försöka hitta på nån annan lösning. Här har jag använt en del av ett mönsterpapper, dragit med vit paintdabber runt kanterna, sen stämplat de härliga swirlstämplarna jag fick av Nina i julklapp med VersaMark, och embossat med silverpulver. Det stora metallhörnet har jag färgat med silver alcoincs. Fotot fick en matta av vit cardstock och sattes sen på LO:n med distanstejp. Har stämplat lite med swirl och vit stazon runt om fotot med, men det syntes inte alls bra, tyvärr. Skar till en tag i vit, slät cardstock och drog med VersaMark-dynnan runt kanterna och silverembossade. Monterade i ett vitt organzaband och ett silversnöre. Dekorerade med en blå och vit snögubbe, vita snöflingor som jag färgat silver med aclcoinks och några har jag låtit vara vita. Tog sen alfabetsstickers från Storytellers och färgade silver med zigpenna. Ritade med tunn vart penna runt bokstäverna så de skulle framträda lite mer.

Hoppas ni har haft en lugn och skön start på det nya året. Vi har haft en rejäl slappardag hemma idag, fast fått lite mer gjort än bara slappat ändå. Bäddat rent överallt, plockat undan all tvätt och bråte som bara blivit kvar framme sen vi kom hem från Falun. Lite allmänt städande och plockande helt enkelt. Nu önskar jag er god fortsättning på 2011, hoppas ni fortsätter att kika in och hälsa på mig. Jag är mycket tacksam över alla underbara kommentarer ni värmt mig med under 2010, vore lycklig om jag ens fick hälften så många under detta, det ny året. Varenda hälsning värmer så gott, så gott, och förhoppningsvis ska jag själv orka gå lite mer bloggrundor snart.

5 kommentarer:

 1. Vad duktig du är som fått gjort hela årets BOMar! Jag hade den ambitionen med men det gick inte så bra.

  SvaraRadera
 2. Men alltså!! Hatten av för dig, så himla duktig du är!!
  Jag skulle verkligen behöva följa ditt exempel eftersom jag nästan aaaldrig scrappar om mig själv :/
  Helt underbar LO du gjort, och fotot är ju så vackert så man vill ju nästan äta det ;)

  Bloggodiset har inte kommit bort, det är trial and error här hemma :( ber verkligen om ursäkt, jag ska gå på posten imorgon med det :)
  Jag har haft miljoners saker att göra hela december och tiden har verkligen sprungit ifrån mig, sedan så är nog minnet inte vad det en gång varit :/ :/

  Men snart ligger det på ett postkontor nära dig :)
  Kraaamiz

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Vad fint du har gjort. Jag blir helt salig. Du är proffs och det var därför jag inte scrappade nåt till dej. Hm, dåligt självförtroende när det gäller pysslet.
  God fortsättning kära.
  "Gör en sak idag som ger ditt hjärta egna vingar".

  SvaraRadera
 4. Du är så otroligt duktig. Det är så roligt att bara gå in i din blogg och kika. Tyvärr känner man sig själv lite "liten" i jämförelse, men så räknar jag mig fortfarande som nybörjare. Har också scrappat med "Ska vi ta en fika"-papperen, men hos mig blev det en dubbel-LO. Kika gärna in hos mig och titta om du har lust :)
  Gott nytt scrap-år! :)

  SvaraRadera
 5. ALLT du gör är såå vackert och du blir bara bättre och bättre hela tiden. Tack för all inspiration du ger!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.