söndag 30 januari 2011

Mall på ljuskortNåja, bättre sent än aldrig, eller hur?! Jag har fått förfrågningar på mall på detta ljuskortet, så jag tänkte att det var läge att lägga ut den nu då. Jag slängde ut en fråga på Svens Scrapbooking om just detta kortet, och att jag ville göra ett sånt, och det var en av tjejerna som nappade och gjorde en mall åt mig - och hela svenska scrapfolket! :-D Därför länkar jag in till henne, så får ni själva besöka henne och tacka för att ni hämtar hem mallen! Kika in till DesignAnnique så finns mallen där.

2 kommentarer:

  1. Men självklart är det OK att du länkar till mig - det var ju för att alla skulle kunna göra sådana kort jag gjorde mallen. Jag är väl inte scrapingenjör bara för skojs skull?? *asgarv*

    Jag blir både stolt och rörd, så det så...

    SvaraRadera
  2. Åhh vad bra med en mall, tänkte göra såna och ge bort! =)
    Kram Elenor

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.