onsdag 9 februari 2011

Krispig vinter för Skrotboken

Idag visas mitt nästa gästalster i Skrotbokenbloggen. Denna gången var utmaningen Krispigt vintertema med snöflinga, inspireras av vintersport. Vi är ju inte direkt några sportfanatiker, och vintern är inget undantag. Så nån LO var det inte tal om, eftersom inga foton finns i temat. En stämpel fick rycka in, denna finns faktiskt till salu i min säljblogg Scrapboden.


Ett vintrigt, krispigt kort skapat med material från Mollys Scrapbookings januaripaket. Blingcardstock som stomme, silverembossat med swirls. Krispigt papper, distressat och rivet i kanterna och sen silverembossat. Stämpelmotivet, stämplat med versamark och silverembossat, distressat kanterna och sen embossat dom. Knöt runt lite av det underbara snöbollssnöret, monterade dit en läcker metallrosbrad, två vita minirosor, pärlpins, och så två snöflingebrads i det övre hörnet.

10 kommentarer:

 1. Det vart verkligen ett vintigt kort! kanon snyggt blev det!

  SvaraRadera
 2. Så snyggt! Älskar färgerna!

  SvaraRadera
 3. Underbart!! Och jag älskar färgerna! Verkligen krispigt!!

  SvaraRadera
 4. Hej på dig, hittade dig via kreativa kvinnor. Vilken underbar blogg och så fina saker du gör. Har också kortmakeri, scrap som en hobby. Men tyvärr så har inspirationen försvunnit lite. Men här blev jag inspirerad :) Var hittar du denna aliminium tejp...verkar ju hur bra som helst. Tack för tipset Hälsa gärna på hos mig. Hoppas du får en fin helg

  SvaraRadera
 5. Så läckert kort! Tokgillar färgerna!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Hittade hit via den nya gruppen på Facebook och blev så inspirerad av alla fina alster och toppenbra tips så jag stannar kvar som följare...OK hoppas jag!

  Ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 7. Det här kortet känns riktigt vintrigt! Fiffig idé med "snöbollarna"

  Varmt tack för dina gratulationer till att jag blivit mormor! :)))
  Trevlig Helg!
  Kramis

  SvaraRadera
 8. ÅÅÅh vilket fint kort, krispigt så det förslår :)
  Färgerna kombinerar varandra i en vacker harmoni!! Så snyggt!!

  Vassego för Candyn :)
  Jag packade med lite extra som plåster på såren för att du fick vänta så länge *rodnar*
  Det slog mig direkt när vi mailades och du berättade om dina BOM projekt så tänkte jag att den där 8x8 skulle passa perfekt för ditt 2011 :)
  Jag har ju kvar en heeeel hööög med sådant från min tid som Zutter girl ;)

  Kramizar i massor!!!

  SvaraRadera
 9. Hejsan! Vad glad jag blev över vinsten på Designats blogg. Vilket fint kort du har gjort! Härligt mönsterpapper och snygg stämpel! Ha det så gott! Kram

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Nu kommer en liten utlottning på Marias Hörna. Och med den vill jag önska en fin Alla Hjärtans Dag.
  Kramar från Maria

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.