tisdag 15 februari 2011

Alla ♥ Dag-alster

Igår bloggade jag tillsammans med mina DT-kollegor hos designat en massa härliga -alster. Jag orkade/hann inte lägga upp mina alster här igår, så jag får göra det idag istället.


Här maskade jag ihop fyra stämplar, en stor textstämpel, en ros och två olika blad, målade med copics. Använde Pysseldags textstämpel Änglar finns & du är en av dem. (Pysseldags stämplar finns enbart att köpa hos designat .) På detta kortet valde jag att klippa isär stämpeln, och montera den ena delen ovanför motivet och den andra nedanför.


Jag har alltid velat göra en tetrapack, så nu passade jag på. Har stämplat texten från Pysseldags på krympplast, och böjde den lite medan den var varm, för att den skulle likna en banner lite mer. Band, pins och blommor finns hos designat.


En underbar liten påse att ge bort en gåva i. Blomgruppen har jag skapat av cupcake liten, primablomma, pappersblomma och rosknoppar och klippt löv med zickzack-sax i grovt linnetyg. Här har jag brutit av en vanlig blompinne och böjt till pappret jag stämplat på, Änglar finns & du är en av dem, för att få en flagga.


Sist, en underbar tavla, som faktiskt är en CASE (Copy And Steel Everything) av en LO jag hittat hos Rimna. Till min man, så klart... Jag har använt ett mönsterpapper från Maja Design, serien Crea Diem,  som jag stämplat med massor av olika stämplar, bland annat textstämplar från Pysseldags: Vi Två, Små drömmar flyger långt när de är burna av kärlek. Hjärtat har jag ritat upp själv på akvarellpapper och klippt ut. Distressat med röda och bruna distresser, och sen stämplat med massa olika stämplar, i både rött, svart och brunt. Byggde ihop en blomgrupp av blommor och blad. Hjärtat sitter fast på pappret med distanstejp, och sen har jag monterat upp hela alstret på en vävspänd pannå, med hjälp av distanstejp. I övre hörnet har jag rivit sönder pappret lite, snörat med kraftsnöre och hängt i en charm. Jag har också lagt vit highlight på hjärtat med hjälp av vit enamel från Ranger.

8 kommentarer:

 1. Jätte fint alltihopa, men jag bara ÄLSKAR LO:n!!!

  SvaraRadera
 2. oj oj oj Sååååå fina alster! Jag bara älskade tetran! Sååå fin! å tavlan ! å .. hmmm jaa, allt är bara sååå himla fint!
  kram på dig! =)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina saker du skapar!!

  Vad roligt att du gillar det jag gör och finner inspiration i min blogg!

  En riktigt vacker tavla!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej min käraste vän!

  Äntligen tillbaka, hoppas att det är för att stanna nu! ;) Sett att du undrat vart jag tagit vägen & tro mig, jag har tänkt maila säkert tusen gånger men det har bara varit för tungt med allt omkring mig & inte minst med mig själv.

  När julen började närma sig så kom mitt eländiga mående krypandes i vips mådde jag vidrigt illa igen! Det påminde alldeles för mycket om mamma. Trots att det är ett år sen så känns det som att det var igår mamma reste till himmelen. Det kanske blir lättare till nästa jul. Inte nog med det så har jag & minsta tjejen varit sjuka hur länge som helst. Allt har bara gått runt runt! Som du kanske hört så fick vi här i Jämtland parasiter i vattnet & jag har fått den eländiga magsjukan 3 gånger nu & jag säga att man blir rejält dålig av den & det har tagit mig ett par veckor vaje gång att återhämta mig.

  Jag har trots allt börjat må lite bättre nu & har en hel del pyssel klart så nu blir det en hel del aktivitet i bloggen framöver & det är iaf något som jag blir glad av. Har nu precis lagt upp en steampunk lo med temat att leva från nu.

  Sen måste jag säga <linda, att du är fantastiskt duktig att skapa så vackert! =) Du är duktig som orkar & hinner skapa så mycket. Hur gör du vännen för att hinna pyssla så mycket? Trots värken menar jag? Jag kan knappt sitta & skriva lite kommentarer förräns jag har svinont rent ut sagt!

  Är allt bra med dig & din familj? Hade ni det bra under jul & nyår? Är ju såå nyfiken nu då vi inte har hörts av på ett bra tag! =)

  Ha nu en jättebra dag, massor med kramar från Ulrica

  SvaraRadera
 5. Helt underbara alster!!!! Tetran är toksöt....men läckrast var helt klart tavlan. Jag älskar den tekniken....problemet är bara att jag får INTE till det!!! Jag har provat flera gånger, men när jag går lös med stämplar så ser det bara konstigt ut. Men detta är grymt snyggt!!

  SvaraRadera
 6. Väldigt fina saker du har gjort.
  Ville bara titta in och tacka för kortet jag fick när jag fyllde.

  Pernilla

  SvaraRadera
 7. Oj oj oj , va fina saker Linda...bara älskar hjärte asken och din Case tavla...mmmm lovelly!!
  Hoppas ni mår bra allihopa! Tusen tack för dina söta ord Linda...jag har dig i huvudet VARJE dag!!! Hihihihii. Vi kan ju köra telepati vetja!!! Har du lite mer nytt om framtiden heheheheh!!!
  Du e för go du!!

  Sköt nu om dig Massa varma kramar Lina

  SvaraRadera
 8. Tavlan var verkligen superläcker Linda!
  Å en sån tetra har ju jag också velat göra, men hittar ingen beskrivning, får man fråga var du har hittat din? Eller är den kanske egenkomponerad - skulle inte bli förvånad ;)
  Söt är den iaf!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.