söndag 13 mars 2011

Beställning - äntligen!!

Jaa, jag skäms!! Min äldsta lillebror beställde tavlor av mig för mer än ett år sen......... De levererades när de kom upp för att fira Leias 3-års dag!! Snacka om lång leveranstid!! Men när folk säger åt mig - gör det när du har tid, ork och lust - ja, då blir de aldrig klara. Jag har fått en del hintar under tiden, som att han satt upp de tavlor han fått, men att det finns tomma hål på väggarna..... Så det var rätt så skönt att få lämna ifrån sig tavlorna och lätta på oket jag haft över axlarna i ett års tid.


En vävspänd pannå, grundad med ett tjockt lager gesso, för att få struktur. Ett mönsterpapper, faktiskt baksidan av Pion Design - Sagan om våren. Stämplade swirls runt kanterna, och distressade i gröna toner. Stämplade en underbar skriftstämpel på snedden över hela arket. De superuberläckra, laserutskurna notraderna och tillika hörnen, är i trä. Köpte dom av Fia på Handarbeta medan hon hade sin butik kvar - de är såååå fina! Fotot fick en matta av ljusgrön cs, plus att jag inte skar ut det helt kant i kant, utan lämnade en vit ram runt fotot. Skrev faktiskt ut dessa foton i svart-vitt, jag tyckte helt enkelt att det var bäst, ett superbra knep att ta till om man vill matcha ihop två olika kort. En chipboardstjärna färglagd med vit akrylfärg, distressad i grönt och stämplat en mindre skrift på. Doodlade runt kanterna, stämplade på texten "Keep calm and carry on", den passar så bra in på Lucas. Ustansade stjärnor i grungeboard har färgats in med copics och vit embossing. Ett vitt-grönt blomhörn - jag har utgått från vita blommor och distressat dom, med en underbar musikcharm.


I grunden gjord likadan, fast i rosa färgställning. En krona utklippt i tjock kartong, målad med vit akrylfärg, stämplat text, doodlat och distressat lätt. Ett rosa-vitt  blomhörn, även här har jag utgått från vita blommor. Ett litet slott hänger under blommorna. Små kronor i ena hörnet, grungekronor från Tim Holtz som målats vita.

Ja, brorsan blev nöjd, hoppas jag.

6 kommentarer:

 1. Jätte fina tavlor

  SvaraRadera
 2. Helt underbara tavlor! Jag är totalt såld på dem! Nä, finns inget mer att tillägga - jag skulle ÄLSKA att ha sådana på min vägg!

  Håller med du om att det är farligt när någon säger, när du hinner, har lust osv. Det ligger som ett dåligt samvete och gnager tills man är klar. Nästan bättre med en deadline...

  SvaraRadera
 3. Så fina tavlor, helt i min smak. Du har lyckats med alla detaljer, notraderna är så läckra. Och du, "bättre sent än aldrig". Kram Gertrud

  SvaraRadera
 4. Jättefina tavlor.
  Brukar ha beställningar jag med och har ofta god tid på mig...vilket innebär att man har massor av projekt igång.

  Tack för senast/Marina

  SvaraRadera
 5. Vilka vackra tavlor! Brorsan din kan inte ha blivit annat än nöjd!

  SvaraRadera
 6. Helt underbara.Och det är verkligen en riktigt liten söt prinsessa.Passar bra med kronan!

  Kram!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.