måndag 9 maj 2011

The Scrapbook Nook

Jag började prenumerera på detta Nook-kit som jag sett så många skapa med. Min vän Veronica visade en dag upp sitt paket och jag älskade mycket saker i kitet - så jag gick hem och beställde. Idag kom paketet....

... mycket godsaker...

 ... döm om min förvåning när det nya kitet var med - men även det gamla!!! Det som jag tyckte så mycket om!!

Det nya paketet.

Det förra paketet.

Får väl nästan börja bläddra bland dessa, och bland bokmärkena med tävlingar och annat, och se om jag kan hitta på nåt. Med så här mycket material kan man ju inte låta bli att scrappa, hihi.

7 kommentarer:

 1. Vilket paket! Nästan som julafton :)

  SvaraRadera
 2. Jag har haft Nook till och från i ca 3 år, supernöjd! :)

  SvaraRadera
 3. Härligt paket:) Har ingen aning om det finns ngn template att köpa till syskrinet?? Har endast sett det på bild och sen apat efter.

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 4. Men så fina saker du har köpt!! Du har en liten award att hämta hos mig om du vill. Ha en toppen kväll!! Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Häääääärligt! Detta måste få upp pysselhumöret rejält! :-)

  SvaraRadera
 6. fina fina Linda! ♥
  STOR kram till dig!
  /K

  SvaraRadera
 7. Molnen och träden var med i kitet från Molly's, men de är med 99,999% säkerhet ;) hämtade från Jillibean's Corrugated Shape Houses set: http://www.jillibean-soup.com/wholesale/index.php?route=product/product&path=19&product_id=299

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.