söndag 11 september 2011

Kort a la Andy Warhol

Alla vet väl vem Andy Warhol var, eller??? Nej, uppenbarligen inte, för jag visste inte. Jag frågade min kära DT-mamma vad hon ville se i bloggen, jag hade nämligen lite ont om inspiration... "Men gör ett Andy Warhol-kort då!" Jag fattade ingenting... så jag googlade på honom, och fick fram en färgglada postern med Marilyn Monroe på - där samma foto använts fyra gånger i olika färgställningar. Aha! Så jag gjorde ett sånt kort, men med lite modifikation...Jag utgick från en slät kortstomme i 6"x6", mattade det bruna mönsterpappret med en brun cardstock. Stansade ut tre cirklar med nestabilities i olika mönsterpapper och monterade på lite huller om buller. Sen skar jag ut fyra kvadrater ur fyra olika, men ganska lika, mönsterpapper. Stämplade texten "Vänner är änglar på jorden" med Versafine black på mönsterkvadraterna, och mattade med brun cardstock. Monterade dom sen med distanstejp - som jag köper billigt på rulle på Ica Maxi - så att det skulle bli lite mer djup i kortet. Stansade sen ut lite fjärilar och strödde över kortet. Doodlade kanter med tunn, svart penna och lade på glitterlim på fjärilarnas kanter. Halvpärlor i hörnen på alla kvadrater, även den stora, så var ett annorlunda Linda-kort klart!

Trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Jätte fint. Du är så duktig

  SvaraRadera
 2. Kul idé, den måste jag absolut testa! Och snyggt blev det ju som vanligt när du e i farten!

  Kramelikram!

  SvaraRadera
 3. Kul idé och snygga färger. Fjärilarna är pricken över i. //Kram Eva W

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.