måndag 12 september 2011

Stämpelförvaring

Idag visar jag hur jag förvarar mina DT-stämplar för Pysseldags.


Jag har altrat en låda som det tidigare varit brevpapper i. Började med att måla alla kanter svarta och monterade sen på mönsterpapper. Ur andra mönsterpapper klippte jag ut dekorationer och monterade ovanpå locket. Sen har jag maskat med TH:s masker och distresser, monterat på två guldiga hörn och ett par gångjärn, så fick det räcka så med utsmyckningar. Två textstämplar sitter på locket, Pysseldags - eftersom jag ska ha de stämplarna här i, och en underbar text som Pysseldags gör: "Det som är gjort av människohanden skola icke vara rakt". Det passade perfekt till denna lådan, eftersom den knappast är rak.


Här ser man framsidan, där jag dekorerat ytterst sparsamt, med bara en metalldekoratione med en halvpärla på. Lådan måste ju vara ganska tålig när man ska använda den hela tiden.


Inuti, mer maskat.


Nu har jag monterat alla stämplar i ett BIA-album med laminerade skrivarpapper. Enkelt att montera upp stämplarna på, och enkelt att se vilken stämpel man vill ha.

Idag har jag också startat en vardagsblogg, där jag kan skriva av mig diverse tankar. Ni får gärna kika in där med. Ha det gott!

6 kommentarer:

 1. Bra tips och väldigt snyggt utfört!

  SvaraRadera
 2. Superfin förvaring!!! Perfekt att kunna samla stämplarna så!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Smart! :)
  Och boxen blev ju jättefin också!
  Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Jätte snygg box! Gillar även sättet du hade satt upp dina stämplar på, det är ju inte så lätt att hitta det man vill ha ibland när allt ligger i en enda röra.. Hur hittar man till din vardagsblogg??
  Gillar dina saker och du ger massa inspiration (stavning.. )
  kram

  SvaraRadera
 5. Smart och fint!!!
  Måste nog knycka din lösning :)
  Tack för idén.

  Ha det bra!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.