söndag 15 januari 2012

Födelsedagskedjan

Hej goa vänner! En snabb visit här bara, men håll ut! Förhoppningsvis orkar jag återvända hit snart igen.

Året 2011 körde jag en kortswapp här i bloggen som gick ut på att vi gick ihop ett gäng tjejer och skickade handgjorda födelsedagskort till varandra. En mycket rolig idé om alla håller vad de lovar, då får man ganska många vackra kort i brevlådan till födelsedagen. Men det höll ju inte! Flera av tjejerna på listan, som genom att gå med lovat att skicka ett kort till varje deltagare, har låtit bli att skicka kort. Kanhända har de en bra ursäkt, men det är i så fall en ursäkt som varken jag eller födelsedagsbarnet fått veta. Jag blev själv efter med utskicken, men åtgärdade det i mellandagarna - med en liten bonus i varje kort som kompensation.

I brist på uppslutning under 2011 blir det alltså ingen kortkedja under 2012. Tyvärr. Möjligen blir det en under 2013, i så fall kommer det ut i bloggen under hösten.

Ha det så gott ni bara kan! Kram ScrapLinda

1 kommentar:

  1. Tack så mycket för kort och extra presenter. Tycker det har varit jätteroligt med kedjan, men det är trist att det tydligen är så många som fått kort men inte skickar själv. Förseningar kan man ju acceptera, men att helt skita i det och inte ens meddela, det är dålig stil.

    Hoppas du får må bättre framöver.

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.