måndag 30 april 2012

Mollys kitutmaning

Jag har börjat prenumerera på Mollys kit igen, shabby chic-kitet så klart. Denna månaden hoppade jag på utmaningen, men så klart i sista stund, vad annars?! Utmaningen denna månaden var att sy...

Jag har utgått från en stomme av handgjort papper, två bitar mönsterpapper, den ena har jag rivit av upptill, så att papprena möts lite slarvigt. Jag gjorde sen hål med syl och Tim Holtz-linjal och sydde runt kortet med ett blått snöre jag sparat från paket från mormor. Blått, prickigt organzaband, motivet; Magnoliascen färglagd med Distress Markers, stämplat på akvarellpapper och utstansad med spellbinders. Monterat med distanstejp över bandet för att få lite höjd på kortet. Monterat ihop en ros med två virkade blommor och två blad, monterade på strasstenar på de virkade blommorna, en kamé under gruppen, och spridde ut lite strasstenar från blomgruppen. Skrev "Carpe diem" med stickersbokstäver. Kortet får gå till mormor, som älskar blått och havet.

1 kommentar:

  1. Jättefint kort!!! Samlar ihop alla bidrag till kitutmaningen nu för lottdragning! Lycka till! =)

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.