lördag 28 april 2012

Minialbum av canvastavlor - del 1

Idag byter jag av min DT-kollega lite, samtidigt som jag bryter min långa scraptorka och återigen blir aktiv DT hos Pysseldags. Det känns skönt att vara tillbaka hos Ciza och tjejerna! jag kommer att dyka upp i bloggen på olika dagar, så håll utkik i Pysseldags blogg.

Det jag ska bjuda på idag är ett minialbum, som trots att det är litet är fullspäckad med detaljer. Så fullspäckat att jag har valt att dela upp det på två inlägg. Ni får se första halvan idag och resten på tisdag.

Jag har utgått från två miniatyrcanvas i storlek 5x5 cm, 1 cm djupa, så för att inte trädelarna på tavlorna skulle synas har jag målat dom med vit gesso. Sen har jag med hjälp av mönsterpapper gjort en rygg som samtidigt håller ihop tavlorna. Sen gjorde jag ett "dragspel" av en remsa vit cardstock, där början och slut är monterat på insidan av tavlorna. Därefter har jag monterat på sidor av cardstock, och dekorerat med mönsterpapper ur BoBunnys serie Et cetera.

Albumet är så rikligt dekorerat att det inte går att stänga, men det är heller inte meningen. Det ska stå framme och svälla, så man blir sugen på att gå fram och bläddra i det.

För att se mer av albumet och läsa hur jag dekorerat det, får ni springa in till Pysseldags. Trevlig lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.