söndag 22 april 2012

Tack-kort

Ett enkelt kort, med mitt allra första försök att färglägga med distress markers. Det går till tjejen som tryckte upp min nya handgjort-av-stämpel, tack Sofia!

Ett matchbox-kort, vikt som ett tändsticksfodral, i mörkblått cardstock och mönsterpapper Maja Design Skärgårdsmotiv. Stansade ut en spellbinderscirkel i vit cardstcock, skar till en vimpel i mönsterpappret och stansade ut motivet i akvarellpapper med vanlig rund die. Motivet, den stämplande Tilda, är färglagt med distres markers, mitt allra första försök faktiskt. Vita öljetter och vitt organzaband, som inte är tänkt att knytas upp utan bara är för snyggt.

Baksidan, bara för att visa min nya stämpel, tycker den är rolig bara för att man kan låta motivet på framsidan gå igen i denna. Sen att stämplande Tilda var lite stor då, så det ser ut som om hon leker kurragömma....

Insidan, med en enkel hälsning.


1 kommentar:

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.