fredag 20 april 2012

Bild-Dagboken oktober

Inför denna LO surfade jag igenom min blogglista lite snabbt för att hitta inspiration. Min blogglista är mycket lång, så jag brukar aldrig hinna så särskilt långt på den, inte denna gången heller. Jag har låtit mig inspireras av Lillblomman den här gången, och då speciellt denna LO. Jag startade med intentionen att det mesta skulle vara utstansat på LO:n men det blev väl inte riktigt så... men mycket spetsar blev det, av både tyg och papper.

Stomme av kraftpapper, mönsterpapper ur Nooks månadspaket, kantstansat med en MS-stans. Magband av kantstansat kraftpapper, svart spets och naturvit spets. Urklippt deco från mönsterpappret, doodlat svirvlarna med vit penna, doodlat stygn runt decon men även runt de andra pappersbitarna. Stansade den svarta fotomattan med en doliystans från Tim Holtz. Stansade ut blommor i restbitarna av mönsterpappret och monterade ihop med gröna och svarta blad. Lite orange blingstenar och så journalingen direkt på mönsterpappret med svart penna.

Närbild på den stansade blomman.

I morgon bryter jag LO-strömmen med ett enkelt tackkort. Kom gärna tillbaka då.

2 kommentarer:

 1. WOOOW jäklans vad snyggt

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Ursnygg!!!! Wow säger jag bara!
  Älskar färgerna, den utstansade blomman är såå läcker...I love it all!

  Kramar

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.