söndag 1 juli 2012

En kväll - en utmaning

På Facebook finns en grupp som heter En kväll - en utmaning och jag hängde på en av utmaningarna där, en skiss. Just den dagen hade vi vår käre vän på besök, så jag använde ett av hans foton. Han är en mycket duktig fotograf och just detta foto har jag länge sparat för att scrappa. Fotot är taget över Vättern med extra lång slutartid - vilket gett häftiga effekter på fotot.

Fotograf: Bengt Fasth
Jag har scrappat i liggande A4-format och använt mönsterpapper från Maja Design Skärgårdsliv. Kanterna är distressade med den nya sommarfärgen Salty ocean. Nu var den lite för stark i färgen tyckte jag, så jag har distressat mycket lätt med Gathered twigs ovanpå. Använt clearstamps från ett set med havstema och byggt ihop ett cluster i det nedre vänstra hörnet, samt några fåglar i fotots övre högra hörn. Under fotot sitter två strips från papperna, där det på ena sidan står vad papperet heter och på andra sidan är mönster som matchar papperet. Titeln är skriven med foambokstäver som distressats.

Stort tack för fotot Bengt!

1 kommentar:

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.