måndag 2 juli 2012

Romantiskt grattiskort

Jag bytte hemtjänstutförare för ett tag sen, kände mig så illa behandlad av merparten av tjejerna. Dock hade jag två favoriter, varav den ena nyss fyllde år. Såklart ville jag skicka ett grattiskort till henne!

Skar till cardstock i 15x15 cm och stansade sen framsidans högra kant med en kantstans. Skar till två olika mönsterpapper ur Mollys månadskit, distressade kanterna med Tea dye och doodlade sen streck runt alla kanter. Motivet är en stämpel jag vann från En liten butik , så söt! Här stämplad på 4CC och färglagd med copics. Vita spetsblommor från Mollys kit, dock har jag försiktigt tagit loss det gröna bandet som skulle symbolisera blad, för det var helt fel grön färg till detta kortet. Istället har jag tagit andra löv jag hade hemma, och kompletterat med några små minirosor. Flickan på motivet har fått halvpärlor till örhänge och rosettens mitt, blommorna har också fått halvpärlor i mitten, likaså rosetterna på skorna. Lite större halvpärlor i hörnen.

Insidan höll jag enkel, två mattor mönsterpapper, distressat och doodlat, stämplat hälsningar med Pysseldags-stämplar och skrivit våra namn.

Baksidan, min andra, personliga stämpel. Blev en liten stämpelmiss i mitten, det dolde jag med minirosor.

2 kommentarer:

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.