tisdag 17 juli 2012

Pepp-kort Maja Design's "Vintage Summer Basics"

Ett pastelligt, arbetat kort, snabbt gjort med ett härligt paper pads i 6"x6" med matchande papper från Maja Design's Vintage Summer Basics och en rosa stomme av cardstock.

Jag har använt en edge scraper på alla papperskanter för att riva kanterna, sen distressat dom med Aged mahogany. Sist lade jag på glitterlim på papperskanter, blommor och runt fjärilarna. Motivet och mattan under har jag stansat ut med nestabilities, motivet är stämplat på akvarellpapper och färglagt med Distress markers. De två är sen monterade med distanstejp på kortet för höjd. Den rosa mattan har jag bakgrundsstämplat med en fransk skylt och Aged mahogany. Gjorde en liten skylt och stämplade textstämpeln på och monterade den med distanstejp för att få lite höjd. Stansade sen ut några fjärilar i restbitarna av mönsterpappren och monterade på några rosa rhinestones.

En lite mer arbetad insida än jag brukar göra, skar till ett mönsterpapper lite mindre än stommen och distressade det på samma sätt som på framsidan. Stämplade sen med tre olika franska skyltar, och en adressatstämpel och Aged mahogany lite slumpmässigt för att bygga upp en mer intressant bakgrund. Stämplarna hittar du hos Pysseldags.

1 kommentar:

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.