måndag 6 augusti 2012

ATC med favorittema

På Svensk Scrapbooking-forumet fanns en swap med ATC:s som lät intressant, med tema Favoriter. Jag anmälde mitt intresse, men det tog lång tid innan jag kom på vad just mina favoriter skulle vara. Efter att vårdynorna från Rangers landat på mitt pysselbord så var temat givet - distressade ATC:s med utstansat och stämplat Tim Holtz! Jag har gjort det enkelt för mig, och köpt Tim Holtz ATC-die, så jag lade bara akvarellpapper i min Vagabond och så hade jag rätt storlek på en gång.

Varje ATC har olika kombinationer av två olika dynor. Däremot har alla ATC:s samma dekoration, en bit av TH:s weathered clock. Den är först distressad och sen lackad med crackle accent. De är alla stämplade med samma stämplar.

9 kommentarer:

 1. WOW så snygga dessa var!! me like
  Ha det gott....

  SvaraRadera
 2. wow, vad vrålfräcka och snygga dessa var!!!!!
  Fullkomligt älskar alla färgkombinationer du gjort, så läckert =)
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 3. Hörnstämpeln du såg i ScrapRosas blogg, finns hos Hannas Pysselstuga.se

  Finfina ATC du gjort!!

  SvaraRadera
 4. Hej Linda; Det var länge sedan jag var runt och gjorde en blogrunda så jag ser mycket snyggt sedan sist! Hoppas du har haft en bra sommar; dina ATC:s blev i alla fall jätteläckra i snygga färgkombinationer!

  M v h,

  Charlotta / La Vikinga

  SvaraRadera
 5. Otroligt vackra och härliga färger!

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket för kommentaren på min pizza :)
  Kram Cina

  SvaraRadera
 7. WOW!!!! Vilka fina saker du gör och dessa tagsen, helt otroligt fina!! Du är superduktig!

  Ha en jättebra dag!
  /Emma

  SvaraRadera
 8. WOW vad vackra de är! Gillar dem massor - både vackra färgkombinationer och snygga tidlösa motiv! ♥
  Hoppas vara tillbaka i pysslets underbara värld nu och gör min första bloggrunda på evigheter. Har så svårt att få prioriteringen och orken att räcka efter att jag blev bättre fysiskt. Huvudet hänger inte med alls på samma sätt så är därför jag är så frånvarande än. Hoppas på att vara på väg tillbaka så jag kan njuta av allt du och de andra tjejerna gör och pyssla lite mer själv också.
  Hoppas du har det så bra du bara kan och att du snart får en mysig pysselstund igen!
  Massor med kramar
  Åsa

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.