tisdag 31 juli 2012

Vän-kort My Mind's Eye "Follow your heart"

Skickar man pepp-kort till sina vänner, så måste man ju skicka ett till Vännen med stort V med.... En vän som kämpar på och jobbar jämt, som stressar för att hinna med och för att hjälpa alla andra. En sån Vän måste man ibland säga till att "varva ner nu"... Därför var stämplarna till detta kortet ganska givna...

Kortstomme i vit cardstock och mönsterpapper från My Mind's Eye "Follow your heart" 6"x6" paper pad. Jag har stämplat med en hörnstämpel i två hörn och däremellan har jag stämplat med bården på min personliga stämpel. Lade sen till en siluettdam i ena hörnet, allt stämplat med Pumice stone. Textstämpeln har jag stämplat med VersaFine svart, för den ville jag skulle synas lite mer. Dessa papper är ju dekorativa redan som de är, lite digiscrappade liksom, så jag ville inte lägga till alltför många dekorationer. Motivet är stämplat på akvarellpapper och färglagt med Distress Markers, stansade sen ut det med en Spellbinders nestabilitie, monterade ostduk på baksidan och monterade sen alltsammans på kortet med distanstejp. Monterade ihop ett litet blomhörn med blommor, blad och knappnålar. Sen lade jag glitterlim på blommorna och på badskummet, lade lite GLossy accent på bubblorna och flaskorna och så lite glitterlim på drycken i glaset.

Dessa papper är så vackra att man har svårt att lägga på några dekorationer alls. Här höll jag insidan helt ren eftersom det är så mycket dekorativt mönster på pappret. Stämplade återigen med hörnstämpeln och bården från min personliga stämpel, och sen en textstämpel, allt med Pumice stone. Som vanligt köper du stämplarna hos Pysseldags.

2 kommentarer:

  1. Härligt kort och stämplen är bara så mysig.
    Ha det så gott/kram Atti.

    SvaraRadera
  2. Mycket fin! var alldeles för länge sen jag var in här!


    Tycker du om vintage shabby chic klippark så vad gärna med i min blogcandy!

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.