tisdag 10 mars 2009

Tombow-pennor

Så har jag blivit med Tombow-pennor, bara så där! Jag har på Scrap- & Stämpelmässan i Göteborg i helgen ju, och då köpte jag 10 färger av märket Tombow. Jag har funderat ett tag vilka pennor jag ska köpa, eller till och med vilken färgläggningsteknik jag ska använda. Det finns ju så många, och att färglägga med vanliga (blyerts-) färgpennor gick ju så där... Nu har jag ju bara försökt lite grand, och man måste ju lära sig detta ordentligt först innan man kan räkna med att det blir super bra. Så här ser mitt första försök ut: ***Ser att Hello Kittys ljusblåa klänning inte syns på bilden.*** Jag har gjort så gott jag kunnat, jag kan ju så klart bara bli bättre!! Men om jag kunde komplettera med alla de andra nyanserna, skulle det kanske gå lite lättare. Färgerna jag har idag heter: N35 cool gray N89 warm grey 055 process yellow 177 dark jade 491 glacier blue 555 ultra marine 847 crimson 850 flesh 969 chocolate 977 saddle brown Kanske inte de bästa 10 att börja med, men nu blev det så. Det var himla svårt att bestämma sig på mässan vilka färger man skulle ha, lade man tillbaka en färg, så vips hade någon annan tagit den. Så det gällde att hålla hårt i färgerna tills man hade bestämt sig. Vilket tog evigheter, för man ändrade ju sig stup i kvarten! Men jag vill hemskt gärna ha alla de andra nyanserna, även om det allt som allt är 144 stycken!! Fast.... då kan man ju dra av mina 10 som jag redan har, så då är det ju bara 134 kvar... Nu vill jag jättegärna höra kommentarer, åsikter och tips om min färgläggning!! Var inte blyga, utan tala ur hjärtat! ;-) Tack kära ni, för de kommentarer jag redan fått!

3 kommentarer:

 1. Grattis till köpet av Tombow pennorna!!
  Jag är supernöjda med mina!

  Kanonfint färglagt!!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du har lyckats jättebra med färgläggningen precis som med allt annat du företar dig! Grattis till pennköpet!

  SvaraRadera
 3. Hej,Linda!
  Tack för ditt intresse gällande min blogg.Lägger in mig som bloggintresserad även hos dig.
  Varit nyfiken på dessa pennor och resultatet blev ju jättesnyggt.En liten fråga flyter färgerna ihop då man målar,
  så det inte blir så starka konturer?


  Ha,det gott!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.