söndag 26 april 2009

Efterlysning!!!

Letar efter denna stämpeln, jag bara måste finna den!! Har sett den flera gånger förut, men nu när jag vill ha tag på den, så hittar jag den naturligtvis inte. Vill köpa stämpeln, ny eller begagnad, har fått beställning på bröllopskort. Visst finns det många fina bröllopsstämplar där ute, men nu har jag fastnat för just denna. Ni får ursäkta den urusla teckningen, jag har nämligen ritat av den i minnet. Den ser alltså ut ungefär så här, bara att brudparet kanske är något tjockare... Vad jag minns är de korta och lite tjocka, med stora huvuden. Jag hoppas verkligen att någon känner igen paret, och kan tipsa mig om var jag kan finna den. Har gått igenom hela mappen med webshopar, vilket tog mer än en dag (de var 120 st!), men hade ingen tur där.
Snälla hjälp!

1 kommentar:

  1. hihi åå vad jag gillar din skiss av den stämpeln... kunde ju nästan varit vilket brudpars-ståmpel som helst!! :D *ler*

    skönt att du hittade den...

    kraaaaaaam

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.