måndag 27 april 2009

Hittat stämpeln, men beställt annan stämpel

Ja, efter många, många timmars letande här framför datorn i helgen, hittade jag äntligen "min" stämpel. Då säger gubben, att nääe, den kan du inte ha. Det brudparet är för ungt, det andra är bättre. Fast även om jag inte "får" använda den stämpel jag vill, är jag supernöjd med att jag hittat den jag letade efter. Den webshopen är nu noga sparad i mina bokmärken, även om jag tror att jag inte ofta kommer att beställa ifrån den, eftersom den ligger i USA. Fast de har ju återförsäljare i Sverige med. Dessa stämplarna är ju bara för härliga, The Greeting Farm
Istället så beställde jag nu en hÄnglar & stÄnglar-stämpel, min allra första! Denna är ju också hur fin som helst, eller hur?!
Nu gäller det bara att lista ut vilken stil resten av kortet ska ha, och i vilka färger jag ska ha det. Sen är det bara att sätta igång! Jag har gott om tid på mig, för bröllopet står inte förrän 6/6. Tack för titten!

1 kommentar:

  1. Jättefina brudpar - bägge två! och går man efter din skiss så passade nog hÄnglaparet mer in på den! *ler*
    Tur att du har så gott om tid på dig, kul att sitta och knåpa ihop bröllopskort, ska bli kul att se hur det blir sen!

    Ha de super!
    Kram / Angelica

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.