torsdag 23 april 2009

Litet minialbum

När jag hade lilla Renate här på besök, så gjorde jag ett litet album som hon fick ta med sig hem. Jag har länge tänkt lägga upp det här med det har liksom aldrig blivit av. Nu ska det ske!
Jag har gjort det i min BIA. Första sidan är dekorerad med massor av löv i olika färger, ska symbolisera att Renate varit ute och rest i ett helt år, med naturens alla skiftningar. En diaram har fått rama in fotot på Renate när hon är med i min studiecirkel. "Linköping" är tryckt på min dymo, bokstäverna "Renates resa" är från Mirabyll så klart, sedan blev det en färgbandskavalkad i ryggen.
Många små lappar och flikar har jag tagit från Mirabyll, fast jag har förminskat dem ganska rejält innan jag skrev ut dem. Annars skulle de ju liksom inte passa så bra. Fotona har jag också förminskat och skrivit ut på fotopapper på vår skrivare, fungerar utmärkt! Syns nästan inte att de inte är proffsigt framkallade.
Svårt med dekorationer när allt ska vara så smått, de minsta blommorna blir helt plötsligt ganska stora...
En liten anteckningsbok gjorde jag också, tog ett blad ur ett kollegieblock och skar ner, skar lite mönsterpapper som omslag.
Det var himla kul att göra detta albumet, även om det plottrigt, det gick faktiskt ganska snabbt när man väl började.
Har försökt använda flera fotomattor, för att få ett lite arbetat utseende. De swirls som är med har jag doodlat, av samma orsak.
Ett litet tack i slutet....
Och sist men inte minst baksidan! Jag brukar ha svårt för att dekorera baksidan, men i detta fallet var det ganska lätt.
Har fått förfrågan på vad ett sånt här album kan kosta, just ett sånt här litet. Tyvärr har jag varit lite seg där, fick förfrågan för ganska länge sedan, jag ber om ursäkt!! Men om jag säger att jag gör ett liknande album för cirka 80 kr, så tror jag nog att jag ska klara att hålla budgeten. Men det är ju också då inklusive ALLT, även fotoutskrifterna!

4 kommentarer:

 1. Va tjusigt! Bra jobbat! //Mirabyll

  SvaraRadera
 2. What a wonderful project

  SvaraRadera
 3. Men gud vad häftigt! Så snyggt album - (och att ta 80:- kronor för det känns nästan för lite tycker jag!)

  Vad mycket fint du hunnit med på sistone *pekar neråt* Som vanligt lika kul att kika in här! =)

  Ha en trevlig helg!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 4. Och det albumet är underbart fint - det kan jag intyga!!!! :)

  80:- är ju ingenting!!!!
  Men jag beställer ett hemskt mycket gärna av dig och du vet ju till vad.... återkommer till dig via mail. :)

  Hoppas att allt är bra med dig! Saknar dina små dagliga rapporter i RENATES blogg. :) Nu är ju RENATE hemma hos oss men hon bara vilar och vilar. ;)

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.