måndag 18 maj 2009

Litet sött bokmärke...

... till min kära brevvän I, det kom till henne på posten idag, så nu kan jag visa det för er med. Jag hittade idéen på nätet, fast ingen beskrivning, men det gick ganska bra att tänka ut ändå. Ser kanske lite roligt ut för den som vet hur det alfabetet ska se ut, jag hade nämligen inte alla bokstäver, så jag fick klippa lite. Men det gick ju bra ändå... Så här är det tänkt att sitta i boken: Fiffigt tycker jag, ska så småningom göra fler att ge bort, men även ett till mig själv.

5 kommentarer:

 1. söööööööööööt....
  så mkt läckert du gjort sedan jag kikade in senast...
  lunchboxen... mumma... :D
  å allt de andra oxå!

  Kraaaaaaaam på dig...

  SvaraRadera
 2. åhhh skulle ju säga pjuhhh för att paketet var framme oxå!! :P ibland tror jag att jag börjar bli smått dement!! hehe...

  Å nu ska det bli spännande å se vad du hittar på för ngt...
  kanske kort... kanske annat!! :D hihi

  kraaaaam igen

  SvaraRadera
 3. underbar bokmärke du har gjort!!!

  SvaraRadera
 4. Linda, vilket bra ide, snyggt! Jag gillar lunch boxen osså, ursnygg! Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Detta bokmärke gillar jag verkligen! Ska nog göra ett liknande till min 14 åriga bokmal... Tack för kommentaren i min blogg... Jag blev supernöjd med min beställning. Kram

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.