tisdag 19 maj 2009

Limningen på skorna...

... har jag fått frågor om! Ja, jag hade stora problem med att hålla ihop dem! När jag skulle visa någon hur de såg ut, och öppnade asken, så hade sulorna släppt!! Gissa om jag blev arg. De är limmade i många steg, först hade jag bara Biltemas dubbehälftande tejp, den höll på en del ställen. Sulorna undertill var svårast, eftersom det var dem jag monterade sist, kunde ju liksom inte hålla emot någonstans. Där blev det första vändan Biltemas tejp, andra vändan glue dots ovanpå tejpen, tredje vändan tog jag isär dem och klippte till en marginal så att säga att lägga innanför klackens flikar, och fjärde vändan blev det superlim. (Marginalen gjorde jag genom att klippa till en extra sula i tjock papp, och klippa ut mitten i den, så att det bara blev 1 cm runt om kanterna. Tillräckligt för flikarna att fästa ovanpå, så kunde jag sedan fästa sulan i både flikar och marginal.) En av tjejerna som varit in och kommenterat skorna, pratade om att limma ihop dem med limpistolen, den tror jag är en höjdare i detta sammanhand. Bara man inte får lim överallt när man ska trycka ihop skorna, det är väl största risken då. Sen har jag ju också fått frågan om var jag hittat skorna, och det vet jag ju dessvärre inte! Men efter långt surfande runt på den oumbärliga Google, har jag faktiskt hittat den!!! Håll i hatten, här kommer länken till skorna: http://sparkxcrafts.blogspot.com/2009/03/suzie-sandal.html Lycka till allesammans!

3 kommentarer:

 1. Tur att du hann upptäcka att limmet lossade i tid :-) Det var samma för mig med. Hann aldrig ge bort dem innan de hade lossnat hihihi. Men nu vet man ju att det är mega klistrande som gäller nästa gång :-) Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Jag använder Power tape när jag gör mina skor, du vet den där dubbelhäftande tejpen som ser röd ut i rullen fast det är bara skyddspappret.

  SvaraRadera
 3. Åååh, vad jobbigt det låter med fastlimmningen.. Det är ju sånt som gör att latmasken (jag) inte orkar ge mig på sådant.. *ler* Men det är ju tur att det fionns sådana duktiga scrappare som dig, så att jag får njuta av ögongodiset istället! *ler*

  Bokmärket var assnyggt och gulligt!
  Och din altrade burk då - wow! Den tjejen som ska få den komme rju bli alldeles överlycklig tippar jag på!

  Ha de gott tjejen!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.