fredag 24 juli 2009

Fyrtal i awarder!

Under tiden jag var utan nät, trillade det in massor av awarder. Ja, det blev fyra stycken till slut, flera av dem fick jag från flera håll, så det blev mycket att hålla reda på. Tack Hanna, Marie-Louise & Stämpelhamstern för denna söta nallen: Tack Hanna & Marie-Louise för denna vackra award: Tack Viddan & Marie-Louise för dessa två awarder: Först av allt, går ju så klart varje award tillbaka till de underbara tjejer jag fått dem av!!! På min lilla icke-kommenterande bloggrunda, såg jag att många redan fått dessa awarder, så därför gör jag bara så här: De av er på min blogglista som inte fått någon av dessa fyra underbara awarder, är välkommen att adoptera den/dem från mig här. Ni ger mig alla massor med inspiration dagligen, vare sig jag är uppe på toppen av scrapberget, eller nere vid botten av det, och undrar hur man kommer upp dit. Just nu kan jag inte pyssla mycket, eftersom jag håller på att göra i ordning min pysselhörna efter flytten, och det tar tid ska ni veta - att flirta med gubben så han borrar alla hål i väggen åt en kräver myyyyyycket energi och övertalning!!! Men även här får jag mycket stöttning och uppmuntran från er, när ni kommer med era små tips och idéer. Min vardag vore mycket grå och tråkig om det inte vore för er, mina kära vänner!! Nätet, bloggen, bloggrundor, följare och kommentarerna, dessa små saker betyder så mycket för mig, eftersom jag inte kommer ut mycket pga mitt handikapp. Istället har jag ett stooooort socialt nätverk med massor av vänner i cyberrymden! Kraaaaam på er allihopa, ni ger min vardag guldkant!

4 kommentarer:

 1. Grattis till alla awarderna! Du är värd varenda en av dem och miljoner gånger om!

  Din stackara att du måste stå utan dina scrapsaker.. Hoppas verkligen att din övertalning slår väl ut och att gubben inser att prioritering nummer ett är att få upp hyllor i scraphörnan! *ler*

  Vart inom och läste på din hemsida häromdagen, tack för att du delar med dig av din historia snäckan!

  Hoppas annars att allt är bra med dig!
  Ha de bäst tjejen!
  Kraaaam / Angelica

  SvaraRadera
 2. Nu har jag lagt upp några bilder på vajern. Hör bara av dig om det är mer du vill veta! :-)

  SvaraRadera
 3. Hej på dej!
  Du ska veta att du ger oss andra mycket du med!!!
  Jag blir glad då jag ser att du har skrivit nåt nytt och måste genast in och läsa och titta.
  Ha det bra!
  xx Lena

  SvaraRadera
 4. åhhh ja, visst är det härligt med kusten!! :D underbart ska det bli!! Jodååå jag ska njuta å dig också!! :D hihi

  Hur är allt, hoppas bara finfint!!
  Kraaaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.