tisdag 25 augusti 2009

Tyst i bloggen...

Ja, det har varit lite tyst nu ett tag... Jag håller på att fota "tuttar" (tutorials) till mina cirkeldeltagare! Min decoupage-cirkel utvecklades ju sakta men säkert till att mer och mer handla om kort, askar och alter, så nu heter den "Avancerad kort- & LO-teknik". Tja, för de flesta av er därute, så är väl kanske innehållet inte så avancerat direkt, men för en del av mina deltagare är det så. Så just nu har jag fullt upp med höstens planering, ute i sista sekunden som vanligt!! Tyvärr klarar jag nog inte av att fixa hela höstens planering till i morgon, men jag tror att mina tjejer känner mig ganska väl vid detta laget, de förväntar sig nog inte det heller. Huvudsaken är ju att de igår brevledes fick veta vad de ska ha med till i morgon, och att de i morgon får veta vad de ska ha med nästa gång. Till nästa gång är det ju en hel vecka, så då ska jag väl ha hunnit med halva terminen åtminstone! Fick reaktion idag på brevet jag skickat, A tyckte det var suveränt med en EXAKT materiallista, så hon kunde skära till allt hemma, och bara kan montera direkt i morgon. Tror dock inte att de får det så förspänt varje gång, det hänger ju på om jag måste göra en egen tutte eller inte. En del har jag på engelska som ska översättas, då kanske jag inte gör själva kortet/asken själv först, och då har jag ju inga exakta mått. Men på ett ungefär ska de i alla fall veta vad som behöver vara med. I morgon lägger jag upp bilder på det som tjejerna ska få göra på träffen!

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är. :)
    Så kul det måste vara att hålla en kurs så där för någon man brinner för. :)

    Stor kram
    M I N D I

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.