måndag 26 oktober 2009

DT-alster till Stämpelstudion

Tänk, denna gången var jag ute i gooood tid!! Redan innan kl 21 igår kväll hade jag publicerat ett schemalagt inlägg om mina alster. Det är första gången jag är ute i så god tid. Märks det att jag längtar efter nästa DT-paket??? Nåja, nu ska ni i alla fall få se vad jag skapat denna gången. Ni får ha tålamod, det är många saker idag. Först ut är det matchande setet som enbart är skapat med cardstock och lite dekorationer, inget mönsterpapper överhuvudtaget. Kortet är uppbyggt med flera olika lager cardstock, band, brads och blomgrupp matchar allesammans med varandra. Det blev lite av en utmaning när jag såg att det låg ett gult cs i mitt paket, vad i hela fridens dar skulle jag göra med det??? Men jag tycker faktiskt att ajg löst det superbra! Matchande bokmärke, uppbyggt på samma sätt. Här vill man ju ha ett ganska platt bokmärke, men jag var tvungen att montera på en blomma i alla fall. Fast jag tog bort de gula pistillerna i mitten, och satte dit en brad istället. Sen blev det ett litet notisblock också. Omslaget ser ut som en liten tändsticksask, man ser i och för sig inte många såna längre, men förr fanns de på hotell och restauranger och såna ställen. DÅ med reklamtryck på. Ni vet, man fick bryta av tändstickorna, så var plånet på den lilla biten som stängde hela rasket. Här har jag häftat fast den minsta storleken av post-it, bara ett 15-tal blad, för att det inte skulle bli för tjockt. När man har skrivit upp vad man vill komma ihåg, drar man bara ut arket. Eftersom det bara är häftat med en klammer, går lappen lätt sönder vid hålen, och man får ut den med häftförmågan kvar. Detta setet tyckte jag var ett bra presenttips, antingen att ge bort i adventsgåva, eller som julklapp. Bara att lägga ner i en snygg cellofanpåse, färdigt att ge bort! Men sen hade jag fått med ett sååå snyggt mönsterpapper, som jag bara var tvungen att skapa något fint med! Hittade mått för påsen på internet (var annars?!?!), tyckte den var super för då fick jag använda min nya Martha Stewart-punch som jag köpte på mässan i Göteborg. Den är ju bara såååå söt! Fast jag fick inte tag i den punch jag egentligen var ute efter tyvärr, denna heter "Doily Lace", och jag vill ha "Scallop Dot". Men det kommer väl fler tillfällen, vet att åtminstone en webshop har den hemma, men just nu är ju scrapkontot i det närmaste tomt. (Eller blir i alla fall i eftermiddag, då jag köper min nya förvaring på Clas Ohlsson!) För beskrivning på hur jag gjort och för materiallista, får ni kika in till Stämpelstudions blogg och läsa. Allt material kommer så klart från Stämpelstudion. Ha det gott allesammas, och tack, tack, TACK för alla era goa' kommentarer!!! De värmer såå gott!

3 kommentarer:

  1. Här var det många fina saker minsann. Kram, Lena

    SvaraRadera
  2. Helt ljuvliga alster!!! Tokgillar den sista här...underbart!!

    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.