måndag 26 oktober 2009

Jag vann, jag vann, jag vann!!!!!!

Det är knappt jag kan tro det, men jag vann faktiskt med mitt halloweenkort! Det som jag tok-snabb-scrappade fram på två ynka timmar igår kväll, med en helt ny vikteknik! Först fick jag ju testa vikningen, innan jag vågade mig på att göra det på själva kortet. Och i den beskrivning som jag sett hade man inte jobbat med mattor, och jag gör ju i princip inga alster alls utan mattor!! Så det tog ett tag med att sitta och rita av mallar till mattorna. Sen fota när klockan var strax över elva igår kväll - där ser man vad bra min fototeknik är *pekar nedåt*. Jag är såååå glad, ska bli så roligt att smyga runt i butiken och välja ut vad jag vill "köpa" för mitt presentkort!

8 kommentarer:

 1. Vad kul! Stort grattis, väl förunnat. Tycker att kortet är kalascoolt!

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt!! Förstår att du vann, det är helt fantastiskt snyggt!

  SvaraRadera
 3. Grattis till dig åxå!!! Jätteläckert kort - å ask! :-) Mina skelett är faktiskt tre olika stämplar, men visst gör de sig bra ihop!!! Ska verkligen bli kul att shoppa gratis, hi hi.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis, men det var ju inte så konstigt, jätte fräckt kort!! Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Stort grattis! Du är väl värd vinsten!

  SvaraRadera
 6. Grattis, grattis:) Kortet är tokläckert så inte konstigt att du vann:)

  SvaraRadera
 7. Jätte fint verkligen *nickar*

  Skoj att du vann gumman *GRATTIS*

  kram kram

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.