onsdag 2 december 2009

2:a luckan i våra kalendrar

Äntligen morgon (hahaha, ja tänk om man hade ett paket som lockade upp en varje morgon!!) och dags att öppna det andra paketet. Visar ju så klart barnens först, även om jag idag inte behövde vänta till sist med att öppna mitt. Lilltjejen vaknade tidigt idag, så vi hann före storebror. Visar ändå storebrors först, eftersom han är äldst av barnen. Idag hade vi inga gissningar, det går liksom inte att gissa på detta.... eller så var vi bara för trötta för att ha någon fantasi. Visade ju inte närbild på påsen igår, jag hann liksom inte med innan den var alldeles skrynklig. Idag ritade hon jättefint över hela påsen, så jag lånade faktiskt en påse från kalendern för att kunna fota den. Idag fick hon en grön legokloss, genast sprang hon in på rummet och började bygga med legot! För att se hennes reaktion på sin kalender igår, kila in på hennes hemsida, så finns där en liten filmsnutt. Slutligen min kalender, där jag idag fann ett ark bokstavsstickers! Tack, min hemliga tomte, du har uppenbarligen läst på vad jag vill ha!!! Super bra till julkorten ju!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vilka fina julkalendrar har du gjort till dina barn, wow!
    Jag undrar var i legos hemsidan hittade du pdf beskrivningarna till din sons kalender? Jag har letat men hittade inget. Tack hälsningar/Mandana

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.