tisdag 22 december 2009

Ett snabbt inlägg...

... så här i sista dan före dan före dan-stressen!! Inget är klart känns det som, de sista julkorten åkte maken iväg med nu, verkligen i sista sekunden!!! Vanligt porto, så klart! Nu skulle jag egentligen sitta och skapa alla julklapparna, men jag har liksom ledsnat lite, knappt innan jag börjat.Vi har slutat att ge bort köpta saker till makens föräldrar, de har ju liksom allt de vill ha redan. Så därför ger vi istället klappar som jag skapat, även om de säger att de inget vill ha, vill man ju inte komma tomhänt! Lite respit har jag ändå fått, för svägerskan kommer inte ner till Falun i jul, hon är läkare lååååångt upp i Norrland, minns inte var just nu. Hon åker istället ner till nyår, men då har ju vi åkt hem för länge sen = fler dagar för mig att göra klart hennes julklapp. Den skickar jag sen upp till svärföräldrarna, så får de lämna fram den. Men sen kommer ju min papps och största lillebror (ja, han är min första lillebror, 10 år yngre än mig - sen har jag en syster 12 år yngre och en bror till, 14 år yngre) upp och "firar jul" tisdan den 29:e, så då ska man ju helst ha deras klara med. Det blir skapade där med, för det är stört omöjligt att köpa "rätt" saker till dom! Vi har ju heller inte speciellt stor julklappsplånbok, i och med att jag är sjukpensionär, då passade skapade saker extra bra!! De är gjorda med hjärtat samtidigt som de är helt unika, ingen annan har samma sak, och de är gjorda speciellt med mottagaren i åtanke! Kan inte bli bättre, eller vad säger ni? Men det är slitigt! Gubben har ju jullov, så lilltjejen är hemma. VIlket innebär att antingen får inte jag scrappa ifred, eller så får inte gubben förbereda resan ifred. Vi åker tidigt i morgon förmiddag, julklappen till svärisarna är knappt ens påbörjad, väskorna att packa i inte ens framtagna - jag tror inte ens att all tvätt är tvättad som vi ska ha med oss!!!!! Hjälp!!! Tomten, kan jag få en för tidig julklapp???? Några extradygn insatta så här före julafton???? Mitt i all denna stressen så har jag all min värk att ta hänsyn till, som så klart blir etter värre av allt detta. Tar fler och fler tabletter, synd bara att jag inte blir det minsta lullig av morfinet, annars hade jag ju kunnat ha lite kul samtidigt!! Nu är gubben iväg och köper julklapp från lillasyster till storebror, medan storebror väntar på spelaffären (alltså Game, inte nåt ATG eller så), sen ska de köpa julklapp från storebror till lillasyster. Så lägger de förhoppningsvis på mina sista julkort innan de åker hem... Lilltjejen står ute och sover i sin vagn, men har börjat småprata i sömnen - vilket betyder att hon vaknar inom en halvtimme. Så ska jag hinna få nåt gjort, måste jag skynda, skynda nu. Behövde bara lätta på trycket!!! Tack snälla rara ni för alla goa ord jag får i kommentarer och mail, ni är för goa!! Det värmer så gott, ska ni veta!! En snabb redovisning av mina klappar i Julswappen bara...

Igår fick jag underbara stoooora rosor att scrappa med, och idag ett läckert stickersalfabet. Tack snälla, snälla tomten, som jag gissat på vem det är nu! Kika in får ni se!

 

4 kommentarer:

 1. Kanske låter det som en klyscha men jul blir det också utan alla måsten. Önskar er bara ALLT gott!

  SvaraRadera
 2. Andas! Glöm inte andas kära du =) Det är kul med hemgjorda saker som kommer från hjärtat. Tur att maken är snäll och hjälper till. Oavsett hur många du hinner med så hoppas jag att ni får en riktigt trevlig jul! Kram, Lena

  SvaraRadera
 3. När all stressen är över så gör något för dig själv, du som jämt ger av dig själv till andra!!
  En riktigt god jul till dig från mig
  Kramar Linapyssel

  SvaraRadera
 4. Vill önska dej och de dina en riktigt GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR.
  Julkramar.

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.