torsdag 24 december 2009

***** GOD JUL *****


(Lilltjejens tomtepyssel från dagis.) Ja så var det jul igen! Våra julkalendrar är slut, vad ska vi göra i morgon bitti??? Det har varit så trevligt, när barnen har öppnat sina påsar, har jag öppnat mitt paket från Julswappen. Men jag har ju en sista uppdatering att göra, så den kommer här! Sonens projekt, som nu är klart! Det blev en Republic Attack Shuttle - säger det er nåt?! Jaa, de som är Star Wars-fan vet väl vad det handlar om.... så här ser det ut i alla fall:

Lilltjejens kalender, ja där hade vi ju en liten utlottning! Sindra, som tyvärr missade utlottningen, gissade ju rätt!!!! Det blev ju en sopåkare! Så här blev resultatet:

Så till mina två sista paket! Åh, vad jag kommer att sakna detta, ja hela swapp-grejen alltså! Det har varit så roligt att blogga paketen, att se vad de andra fått, och få se glädjen hos den som jag tomtade åt!! Jag återkommer mer än gärna till swappen nästa år! Jag har nu ordnat med en lucköppning för swappdeltagarna, som är öppen till söndag kväll. Men här kommer mina två paket:

En swirl, den kommer att användas, var så säker!!

En underbar blomranka!! Läääängtar tills jag kan använda den!!! Sååå vacker! Tack snälla rara hemliga tomten, som faktiskt fortfarande är hemlig!! Toooomten?? Var är du?

 

1 kommentar:

 1. Tomten finns ju här lite i bakgrunden. Jag kollar varje dag på din blogg för att se vad du har tyckt om dina presenter.
  Ser med spänning fram emot att se dig använda dina saker.
  Ha en bra jul och må så gott Du bara kan.
  kramis
  tomtemor

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.