måndag 21 december 2009

Vinnaren dragen!!

Något sent, kanske, men här kommer i alla fall vinnaren i min lille miniutlottning!! Jag skrev ner allas nick på varsin remsa papper....

 
Sen vek jag ihop dem, lade dem i en skål, och ropade på Leia!

Leia ville gärna hjälpa till!!

Leia väljer en lapp.....

"Vad står det på lappen, Leia?"

Om man vrider lite på huvudet, så där 180°, så ser man att det står..... "PERNOL"!!!! Grattis vännen!!!! Jag kommer att plocka ihop ett litet paket åt dig, men jag hinner nog tyvärr inte få ut det till dig innan jul, är jag rädd. Jag har så fasligt mycket att slutföra!! Hoppas att det går bra att du istället får ett litet nyårspaket! Stort tack till er som ville vara med i min lilla supersnabba miniutlottning!! Vad blev det då? Var det någon som gissade rätt? Njaae, gissningarna som kom in var ju: * häst med vagn * hö-grep - som ströks för att istället bli hammare * paketet, postlåda och motorcykel * bonnmora * höbal * hus eller ladugård * hammare * tågspår * cementblandare Det var ju faktiskt så att jag hade skrivit att de bonderelaterade sakerna faktiskt var slut, men alla är ju ändå rimliga gissningar, så de räknades ändå. Men de som kom närmat var de som gissade på att han var någon sorts hantverkare, så redskapen hammare och cementblandare var de bästa gissningarna. Även om cementblandare var allra, allra närmast - men ändå inte rätt!;-) Lösningen? Jaa, det verkar som om vi får vänta någon eller några dagar till för klart besked, men jag ska ändå visa vad som låg i påsen igår....

Någon sorts bil..... så någon sorts hantverkare blir han, dock ej byggare. Hmmmm, kan ju inte avslöja detta ännu, Leia står ju oftast med mig när jag bloggar ;-) men kanske kan jag ge er en ledtråd utan att hon förstår... Han kommer efter jul att ha fasligt mycket att göra, och trångt blir det på bilen delvis pga alla julgranar..... ;-) Jag lovar att visa er på julafton, möjligen juldagen, vad det till slut blev, men kanske har någon nu listat ut det?! :-) Jag lovar att svara "rätt" eller "fel"!! (Den svarta lilla klossen fick hon i lördags, dagens och resterande dagar visas tillsammans med lösningen i jul. Så, nu får sonen ursäkta att dottern fick visa först, men så klart ska han ändå få visa hur hans projekt ser ut nu. Här behövs ju ingen tävling, de allra flesta som hänger med lite i lego-svängen ser nog vad detta ska bli - eller i alla fall i vilken genre det ligger.

Här kommer det jag fick i förrgår och igår i min kalender, dagens paket har jag ännu inte hunnit fota.

I förrgår fick jag en påse fina små prismor, ännu vet jag inte var jag ska använda dem. Kanske att sonen får "låna" några för att fästa på de bivaxsljus som han ska göra och ge bort i julklapp, kanske hittar de sin väg till kort, LO:s och alter. Spännande!! Min tomte har uppenbarligen läst att jag samlar på nallar, någon har nog sett att jag hade lilla Bukowski-Renate på besök i början på året, och att jag har en Bukowski-kusin till Renate här.... för en liten söt Bukowski-nalle fick jag igår!! Såååååå söt!!! Med en liten karbinhake så att man kan hänga den i handväskan t ex. Nu är ju jag så enormt oförsiktig med min handväska, den slår i lite var stans, och släpas mot väggar - ja den hänger ju på permobilens armstöd, och kommer allt som oftast i kläm. Istället hänger hon i en av konsolerna på hyllan i min pysselvrå, nära att småprata med när jag pysslar! Så nu slipper jag sitta ensam här i vrån, när de andra familjemedlemmarna är på sina "dagis" om dagarna. Jag kan småprata med "Vårblommor" när jag vill, så nära hänger hon!! Tack snälla, snälla tomten!!! Nu ska jag gå in i Julswappen och gissa på vem som är min tomte, fast jag ör ju gaaaanska säker!! ;-) Ha det gott allesammans, jag återkommer förhoppningsvis snart med en hel armada av julkort!!

 

6 kommentarer:

 1. Här har jag missat att det varit en tävling...men jag gissar nu iaf...jag gissar på sopåkare :)

  Ha en bra dag! :)

  SvaraRadera
 2. Härligt att du fick en kompis i din vrå =) Jag samlar oxå på nallar... hur kan man inte tycka om dem liksom =) Kram, Lena

  SvaraRadera
 3. Det trevligaste med detta inlägg var att se Leia med sin naturliga hårfärg igen!

  SvaraRadera
 4. Idag ÄR jag en vinnare som fick ett värsta julkortet med posten!
  Stort tack. Det värmde gott :)

  SvaraRadera
 5. Åååå vann jag? Så kul!!! =) *dansar runt av glädje* Det ska bli spännande o se vad som kommer med posten!

  Jag vill önska dig och de dina en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

  Ha det gott!
  kramelikram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Halloj!
  Tack för grattishälsningen i min blogg. Kul att du hittade min blogg så jag hittade hit, alltid kul med en ny blogg att besöka.

  Och kul att läsa om en annan Leia ;-)

  God jul!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.