onsdag 10 februari 2010

Inspirationsalster till Stämpelstudions månadstävling

Ja denna månaden är det jag som håller i tävlingen, och jag kände att jag ville göra något speciellt. Kort- och LO-tävling i all ära, men alter ligger ju mig varmt om hjärtat. Så därför blev det som det blev! En altertävling, där hemgjord dekoration, bubbelplast och band på annorlunda vis skulle vara med!

Idag bloggar vi DT-tjejer våra inspirationsalster till tävlingen, så fina alster!! Spring in och kika vettja, om du inte gjort det redan! Riktigt praktiska saker de gjort, mina kolleger, inte alls vad jag gjort. Men det är smaskigt, mitt alster, riktigt smaskigt! Eftersom Linda på Stämpelstudion fått många förfrågningar i affären på en beskrivning till dessa underbara muffins med tag, presentkort, biocheck - ja vad man nu vill stoppa i, så tänkte jag att då gör jag en sån! Jag bara måste ju varna er: detta är starkt beroendeframkallande!!!


Jag började med en rosa muffinsform på en liten kakservett, sen har jag dekorerat min muffins med vaniljprickig chokladgrädde, marspinanrosor, sockerglasyr, chokladmousse, pärlströssel... Sen fortsatte jag min sockerbomb (som ju är helt kalorifri!) med silvergrädde, mera marsipanrosor, jordgubbsgrädde, och sist några underbara körsbärsblommor i socker på toppen, tillsammans med chokladpralinen överdragen med vit choklad och silverkristyr!! En krispig rosett i sockerkristyr och en nougatfjäril, så är efterätten fixad! Tänk att något så läckert kan skapas med papper! (Min handgjorda dekoration är ju så klart fjärilen, som jag klippt ut och bockat till lite silvertråd med glaspärlor som spröt.




På tagen har jag stämplat med den obligatoriska bubbelplasten med. Band på annorlunda vis? Ja, det vitprickiga bruna bandet längst ner, det silvriga bandet under fjärilen och det rosa bandet på toppen, som alla rynkats ihop ska väl lugnt passa in under det kriteriet.)



Vill ni också göra en smaskig muffins? Klart ni ska prova!! Det är så kul!! Och faktiskt ganska enkelt! Men för att ni inte ska äta massa godsaker innan middagen, så får ni vänta..... tills i kväll! Då ska jag ge er ett enkelt recept på en supersmarrig muffins att överraska någon med.

10 kommentarer:

  1. Herre jisses kvinna vilken söt muffins!!!

    Kram kram!

    SvaraRadera
  2. WoW - jag säger bara WOW vilket UNDERBART konstverk! Du är ju helt otrolig, förstår inte hur du får till allt! Det bästa med detta är ju att man kan spara denna och inte äta upp den... SÅÅÅ FIN - jag är helt mållös förstår inte hur du gjort!! Stor Kram!

    SvaraRadera
  3. Det var det finaste,sötaste jag sett i mitt liv...Såååå otroligt gullig muffins..den är helt underbar..säg mig vad du inte kan?????????????!!!!!!!!!!!!
    Kramizar Plingan

    SvaraRadera
  4. SAGOLIKT VACKERT ARBETE...man tappar hakan ;);)...WOW...
    Kramar.

    SvaraRadera
  5. Smarrigt värre ja, vilken smaskig bakelse!! :)

    SvaraRadera
  6. Meeeeeeeeeen... skoja... superduperläcker!!!!! Så himla fin!!!Kram, Lena

    SvaraRadera
  7. Mumsfilibabba!!!!!
    Sagolik muffins Linda!! Work of art!
    kramar Lina

    SvaraRadera
  8. jisses vilket pilleri! Jättefin!!

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.