torsdag 1 april 2010

1 av 3 KAOS

Nu ska jag dela ut en av mina tre KAOS:ar, jag fick ju en av gulliga Lina för ett bra tag sen. Jag är just nu inne i en enorm formsvacka på alla breddgrader, allt bara blir liggande här hemma. Massor med påbörjade projekt ligger och väntar, och miljoner projekt står på önskelistan... ja i alla fall så känns det så. Mycket beror nog på att vi har provat olika mediciner nu i vinter, och ingen har varit nån höjdare... Nu har jag nog fått försök nummer två ur systemet, nu rullar försök nummer tre. De två tidigare har varit tänkta som smärtlindring, men bara gett tråkiga biverkningar, denna tredje ska försöka dra mig ur denna svackan... Jag tror lite si och så på det där, men vi får väl se hur det går. Det vore ju inte så dumt att kunna se varje ny dag utan ångest, eller att ständigt slåss med orken och viljan att gå och dra täcket över huvudet hela dagen lång... Nåja, nog klagat nu, här kommer KAOS:en...


Murrig, men ganska enkel, jag hoppas att A'LaEmmeli ändå tycker om den. En härlig, sprudlande tjej, med superläcker scrapstil, som jag precis blivit "blogvän" med, blir härmed förärad med sin första KOAS!! Misstänker att det kommer att bli många fler, för hon är sååå duktig! Spring in till henne och kika, man blir alltid så glad efter ett besök hos henne.

5 kommentarer:

 1. Det blev jättefint!

  Vad jobbigt det är när man inte kommer till rätta med medicinering, håller tummarna för att det ska gå bättre med den nya medicineringen och att du ska få känna dig pigg snart!

  SvaraRadera
 2. Tycker inte alls att den är murrig; den är jättefin!!!!! Enkel o stilren. Hoppas att du känner dig lite bättre; aldrig roligt att vara i en svacka...Håller en tumme för att den senaste testomgången piller kommer funka för dig! Kram o GLAD PÅSK!

  SvaraRadera
 3. Önskar dig ALLT gott min vän och önskar att du inte behövde ha så ont.

  En jätte fin KAOS har du gjort och nu ska jag hälsa på mottagaren!!
  GLAD PÅSK min vän!!
  Kramar Lina

  SvaraRadera
 4. Trevlig påskhelg till dig och hela familjen från Bynn :)

  SvaraRadera
 5. Oooooh ja Linda, jag blev ju helt otroligt glad för din fina KAOS! Så häftigt det blev med din stämpel i krympplast oxå! Du är så enormt påhittig och Kreativ och jag är så glad över min första KAOS som står på hallbordet så att jag kan se den hela tiden! Jag hoppas att du sett mitt tidigare tack-meddelande för jag såg inte detta inlägg förrän nu. Du är en sån go' och fantastisk vän och jag är glad att jag fått lära känna dig här i bloggvärlden! Hoppas att vi får tillfälle att ses i framtiden! Massa Kramar och hoppas att du får rätt medicinering så att du kan se dagarna lite ljusare!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.