söndag 28 mars 2010

BoM mars

Det satt hårt åt, men till slut blev det en BoM denna månaden med... har inte mycket scrapinspiration just nu, det är allmänt mycket jobbigt, och jag skulle helst vilja ligga under täcket hela dagarna. Nu kan jag ju inte göra det, så det är bara att gilla läget..... Men lite måste jag ju scrappa, annars blir jag nog knäpp.... Så därför bestämde jag mig för att fixa BoM:en helt enkelt!


Temat för BoM:en denna månaden på SS är "Saker som gör mig lycklig". Tyckte det var svårt att sammanfatta det på det lilla format jag valt till mina BoM-LO:s, gör ju dem 15x15cm. Jag fick sammanfatta allt med några utvalda ord: "min man, mina barn, hundarna, sommar, snö, jul". Bakgrunden har jag gjort själv med hjälp av akvarellpapper, Tim Holtz-stämplar och distressdynorna Tattered rose och Worn lipstick. Använde en kakservett som matta åt journaling och fotot, journalingen är skriven på ett "report card" från 7 Gypsies, fotot taget på mina barn när vi hälsade på sonen på sommarkollot i somras. Lillasyster var jätteglad över att få träffa storebror igen och jag tror det var ömsesidigt, för Leia behövde inte propsa mycket för att få en puss av sin idol. Ramade in det hela med lite blomgrupper med återvunna smyckesdelar och titeln "Lycka".

4 kommentarer:

 1. Super fint Linda!!!
  Man blir glad av att titta på denna Lo....somrig och söt!!

  Bommuls kramen till dig min vän!!! Ta en paus och vila lite!!!!

  SvaraRadera
 2. Så vårigt, varmt och lättsamt!

  SvaraRadera
 3. Pysslinkarlsson28 mars 2010 22:58

  Vilken underbar BoM (och vilken härlig bild)! Nu blev jag verkligen inspirerad att sätt igång med min egen! Tack!

  SvaraRadera
 4. Tycker också att den är jättefin med rosa och ljusa färger och ett härligt budskap!

  La *Vikinga

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.