måndag 29 mars 2010

Påskigt DT-alster

Det är lätt att göra söta, våriga påskkort med Magnolias söta papper och stämplar! Men ibland kan jag tycka att Magnolia-figurerna ser lätt bekymrade ut... Här har lilla "Tilda målar ägg" orsak att vara lite bekymrad, ägget hon målar håller nämligen på att spricka! Kunde inte låta bli att lägga på lite krackeleringslack, hihi.


Började med en vit cardstock som kortstomme, sen byggde jag lager på lager med gul cardstock, Magnolias "Somebunny Loves You - Daffodil" och "Somebunny Loves You - Yellow Bunny". Varje lager är distressat med edge scraper och Mustard seed, sedan är alla lager fastsydda på symaskin. Knöt det underbara gula, prickiga organzabandet med en dubbel rosett, och lät det följa med under symaskinen. Motivet är färglagt med Tombow-pennor på akvarellpapper, pallen Tilda sitter på är egentligen en bänk som jag har klippt av lite. Längst ner i hörnet en blomma med hjälp av Primas nya embossade blommor, blad från Storyteller och en grön brad.

Nu gör jag ju inte många påskkort, men detta var riktigt kul att göra!!

6 kommentarer:

 1. härligt påskkort i härliga färger!!

  SvaraRadera
 2. Wow vilket härligt påskkort! Ja Magnolias vårpapper va verkligen supersöta!

  Va gullig du är,,, nu kan jag knappt bärga mig inför att kolla brevlådan varje dag! ;) Tack oxå för att du vill vara med och fira i min candy! Du är för go'!

  Kram
  Emmeli

  SvaraRadera
 3. Nu finns det ett inlägg om min kära påskhare!!!!! Tack så mycket för värmande ord vännen....det behövs

  Stora bommulls kramen Lina

  SvaraRadera
 4. Kul tips om att göra bänken till pall!
  Superfint kort!

  SvaraRadera
 5. ÅHHHH vad jag blev glad att finna detta utsökt vackra påskkort i min postlåda!! Det är helt ljuvligt och jag har satt det som en dekoration i fönstret så man ser det hela tiden, och alla som kommer så de oxå får kika på det. Tack snälla Linda för det underbara påskkortet! Kramar från den lycklige ägaren Plingan

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.