onsdag 10 mars 2010

Ytterligare ett kursprojekt klart!


Nu har jag fått mig en suverän kursväska! Denna röda, härliga, inte-alls-påskiga väskan sydde jag i min Äntligen Påsk-kurs. Den blir super att ha med när jag ska rulla iväg till min kurs jag håller i korttillverkning i lokalen här hemma. Halvfärdiga alster, min mobil och plånboken får alldeles utmärkt plats!


Nu har jag varit snabb med projekten, men nästa blir nog lite knivigare! Då ska vi piffa upp en loppismöbel... altra skulle ju jag säga på mitt scrapspråk. Problem, för jag har ju ingen loppismöbel, och inte kan jag gå på loppisar heller - de är oftast inte särskilt handikappsanpassade! Vi får se hur jag löser det. Men som sagt, det projektet dröjer med bilder alltså...

9 kommentarer:

 1. Jättesnygg väska!!! Blir säkert användbar. Kan avslöja att jag är ett väsk-freak av STOOOOORA mått...he he he

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig väska du har sytt,Linda!! Man blir glad av att titta på den. Men att du är en hejjare på att sy OCKSÅ....det visste jag inte...tänk vad du kan! Jag är glad att jag får njuta av alla dina fina alster här på sidan!
  En stor kram till dig från Plingan

  SvaraRadera
 3. Ja men nåt måste du ju ha hemma du kan piffa till?
  Har du ingen gammal tråkig kruka (Biltema har en massa kul sprayburkar!) eller en ram som behöver ett gäng rosor ;-) eller en pall som kan piffas till Leia?
  Möbel- det låter ju så himla seriöst! Lite fri tolkning måste det väl få vara :-)
  Nä, loppisar är aldrig handikappvänliga.
  Möjligen utrymmesmässigt mellan gångar och så, men då är det ju trängseln lik förbenat.

  SvaraRadera
 4. Åh, vad fin den blev! Den ser ut som en nyckelpiga! :-D

  Om du inte har en möbel att piffa nu kan du ju spara det projektet till att du hittar en möbel som behöver göras om. Det kan ju bli ett roligt semesterpyssel också. :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Men fasiken... felåt.... *s* du är ju underbart duktig på allt du tar dig till. :)

  Såååå fin väska!

  Super stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 6. Vilken fin väska! Jättesöt!!

  Får se om jag går på mässan,jag har sån jäkla foglossning så det beror lite på om min man vill köra mig å om jag kommer att klara av att gå... =(
  Ha det bäst,
  kram kram !

  SvaraRadera
 7. men jisses vad du har hunnit med en massa nytt!! Var läääänge sen jag ens var i bloggvärlden!! But..I'm back!

  SvaraRadera
 8. Wow, vilken läcker väska! Du kan säkert fynda något loppis-liknande på blocket eller tradera så kanske maken är gullig nog att hämta upp det...? Hoppas det går bra för dig!

  SvaraRadera
 9. vad fin den blev Linda! kul att se att du fick till det till slut! :D

  loppisprojektet ska jag också spara till nån annan gång, men man blev ju lite sugen att sätta igång direkt när man såg Pernillas slutresultat, eller hur?!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.