onsdag 24 mars 2010

Manligt födelsedagskort, igen

I måndags fyllde lilltjejens gudfar år, naturligtvis skulle han få ett kort. Det blev lite stressigare än vanligt, eftersom jag var på scrapträffen på söndagen, så kortet var tvunget att bli klart på lördagen. Min man åkte sen och postade det efter att han lämnat mig på träffen. Vi har fått så underliga tömningstider på söndagar här i stan. Förut tömde de 15.00 i vårt närområde här, och sista akuttömningen var nere på postcentralen kl 18.30. Nu har de tidigarelagt sista akuttömningen, till kl 13.00!!! Samtidigt som det är 12.00 i vårt närområde. Maken undrade om det stod ett antal postmänniskor redo vi lådorna, för att slå till exakt kl 13.00 över hela stan! Jaa, man kan ju undra..... när sista akut är samma som i närområdet.... Hur tänker posten då... ja visst ja! De tänker ju inte alls!!

Nåja, kortet gick iväg i rätt tid, jag hoppas att det kom fram i rätt tid också. Alltid svårt att göra kort til män tycker jag, speciellt nu denna helgen var absolut ingen bra scraptid för mig. Slutkörd ner till sista millimetern på skosulorna, hade ingen inspiration alls, och tiden bara forsade undan för mig. Snacka om att panikscrappa!


I vanliga fall brukar man ju kunna rädda vad som helst bara man slänger på en näve rosor, men då blir det ju inte vidare manligt..... Jag letade, letade och letade bland mina dekorationer, och hittade till slut dessa kugghjul och bingobrickor som jag skrivit ut från Miss Cutie Pie. Så fick det bli, med lite murriga bruna papper, ett vaxat papperssnöre och lite swirls så hoppas jag att det såg någorlunda vettigt ut.


Här kan ni se hur jag monterat kugghjulen i olika höjd med hjälp av distanskuddar. Insidan är dekorerad med samma papper i flera lager, även baksidan. Jag hoppas att det kom fram i tid, och att mottagaren blev glad.

2 kommentarer:

 1. Mkt lyckat kort med tanke på paniken!!!! Kugghjulen är såå snygga.

  SvaraRadera
 2. Både snabb och duktig!!! Sååå fint det blev!!

  Hoppas allt är bra med dig, nu har jag varit duktig och pysslat iväg mitt swappaket!! (Roligt!!!)
  änner harmoni i själen och ska ta det med mig in i pysselskrubben!!!
  Stor kramen till dig

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.