torsdag 29 april 2010

NEEEEEEEEJ!!!!!

Idag kommer det att vara tyst här hemma....... inget datorknappande, inga mail kollas, inget mer bloggande eller surfande.... Jag hällde just kaffekoppen över min bärbara dator.......................

Min dator är mitt allt under dagarna när familjen är borta, och massor på kvällarna när de är hemma. Jag har  allt på datorn, adresser, foton, projekt, ja ni kan ju tänka er själva.

Ringde maken och frågade om vi hade drulle-tillägg på hemförsäkringen..... han trodde inte det........ Jag lovar, det är något vi ska fixa de närmaste dagarna!!!!!!!

Jag har tagit bort batteriet, lagt datorn upp-å-ner på en handduk..... men jag tror att det är kört......... när jag lyfte upp datorn rann det kaffe ur alla kontakter och ur fläktarnas hål på baksidan.........

Så nu vet ni i alla fall vad som hänt om det blir extremt tyst från mig i flera dagar nu.......... Vi har inte råd att köpa en ny dator till mig..... vad vi gör om min är körd nu, ja det vet jag inte.... Just nu skriver jag på makens dator, men där finns inte mina grejer ju...... hela mitt minne ligger i min dator.....

Åååååååååh, varför?!?!?!?!?!?!?! Dagen förstörd, veckan förstörd, vad ska jag göra nu??????? Jag är arg, besviken, förbannad, ledsen, förtvivlad....... på mig själv. JÄVLA KLANT!!!!! Varför ska allt hända bara mig?!?!?!?!?

/Linda

6 kommentarer:

 1. Hej Vännen!

  Va ledsen jag blir för din skull. Jag vet dock precis hur det känns. Jag sabbade min dator genom att spilla ett halvt glas vin över den (mitt första) så klantigt.. trodde dock att den skulle klara sig eftersom det va så ytterst lite och det hamnade bara på pekplattan men det visade sig att moderkortet gick sönder så den gick inte att starta igen. Det positiva var i alla fall att hårddisken gick att rädda - förhoppningsvis är det så för dig oxå - den brukar sitta lite mer skyddad än de andra delarna. Jag köpte ett "kabinett" eller ett fordral till en intern hårddisk som jag tog bort från datorn och satt in så att det blev som en extern hårddisk och fick på så sätt tag i allt den vägen... sen är det ju så otroligt viktigt att man gör backuper regelbundet för olyckan är ju så lätt framme. Jag hade drulleförsäkring men fick knappt hälften av vad jag köpte den för trots att den inte ens var ett år gammal... fast lite gjorde det ju.

  Önskar dig lycka till och hoppas att situationen löser sig på bästa sätt så att vi får höra från dig snart igen! Varma Kramar Emmeli

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Känner så med dig nu. Fy man blir så jäkla förbannad och ledsen på sig själv. Jag säger som Emmeli här innan, köp en hårddisk kabinett och stoppa hårddisken i så går inte allt förlorat iaf.
  Hoppas att detta löser sig till det bästa så vi hör ifrån dig snrt igen.
  Kram kram Mia

  SvaraRadera
 3. Hej linda
  Jag vet hur det känns att vara utan. Förra veckan drabbades jag av ett virus i min dator. Först i tisdags fick jag igång den. Hoppas att det löser sig för dig.

  SvaraRadera
 4. SHIT!
  Hoppas att det löser sig för dig.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Kära vän...oh vad jag känner med dig, det är ju overkligt... vet ju hur mycket du har i din dator. Usch jag hoppas verkligen att det går att rädda ALLT ditt arbete och att turen är med dig när försäkringsbolaget ska besluta om ersättning. Det är ju flera gånger dagligen man sitter vid datorn med sin kaffe kopp...ska nog tänka om och lära mig av detta. Jag hoppas att det finns någon som kan hjälpa dig så du snart har en dator igen och får göra det som du är så bäst på...att inspirera oss alla med allt ditt vackra pyssel och dina roliga och fångande inlägg

  Jag tänker på dig Stora kramar Lina

  SvaraRadera
 6. Ååååhhh, sicken otur!!! Hoppas det löser sig...
  Kram, Lena

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.