måndag 3 maj 2010

Göra om ett gammalt album...

Ja, alltså jag skämdes ju nästan ihjäl när jag öppnade ett album igår, det stod längst in i garderoben, och jag undrade lite varför det gjorde det.... Så fort jag öppnade det, förstod jag precis varför det var undanskuffat längst in..... Ett av mina allra första scrap-album! Eller njaaaae, går knappast att kalla det för scrap-album, jag visste inte alls vad detta var när jag klippte ihop detta. Men det är ett av de första album jag gjorde, där jag monterade in bilderna med papper och dekorationer istället för att sätta in dom i de vanliga fickorna i de vanliga fotoalbumen. Hua!! Jag måste verkligen göra om detta någon dag!! Nu har jag rivit ut alla bilder, det var inte många dekorationer som var värda att spara direkt... Så här såg första sidan ut, håll någon hårt i hand.....


Jag har ett digert jobb franför mig... men det kan ju bara bli bättre, eller hur?!

4 kommentarer:

 1. Nämen - det är ju jätteroligt att ha sparat sina första scrapalbum, visst tycker man nu att det ser hemskt ut men så charmigt ändå och kul att se hur man utvecklats...

  Det påminner om när jag började skriva dagbok vid sju års ålder... jag hade skrivit med blyerts och när jag sen vid 11 års ålder lärt mig skrivstil och skrev sååå mycket finare (tyckte jag då) började sudda ut det jag skrev när jag va sju för att det va både fult skrivet och stavfel och skrev om allt i skrivstil istället... gissa om jag ångrat mig nu i efterhand... ja ja...

  Kram på dig! ♥

  SvaraRadera
 2. Visst kan det bara bli bättre, eller hur?!;) Tittade igenom mitt första album för lite sedan (eller ett av dem - jag kör ngr parallellt...) och ja, det var ingen rolig upplevelse direkt!!! Å andra sidan kunde jag ju ganska direkt se min positiva (!) utveckling... Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Men du! Sååå hemskt tycker jag verkligen inte att den är! Vi har ju alla vart nybörjare lixom.. Jag gillar denna på något på sätt.. =)
  Fast jag förstår hur du menar, jag började ju med vårt bröllopsalbum å när jag kollar igenom det nu så är jag verkligen inte nöjd.. men men.. man skall ju orka göra om det oxå, något som jag är alldeles för lat för.. hahaha..

  Tack för lyckönskningarna, verkar som om liten inte alls vill komma ut.. *fniss*
  Ha det fint
  kramkram!!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker inte att man skall göra om . det är kul att kunna följa utvecklingen i stället. själv har jag nog med att göra det som är aktuellt just nu.

  Har nyligen hittat din blogg och tycker den är väldigt inspirerande. Kommer att fortsätta för jag får många praktiska torsdagstips och idéer.

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.