torsdag 20 maj 2010

Inget tips idag...

Eftersom antingen minnena eller hårddisken håller på att klappa igenom totalt pga det enorma kaffeintaget för några veckor sedan, så tar allting extremt lång tid. Bara att öppna min webläsare, logga in på blogger och påbörja detta inlägg tog mig 20 minuter!!!!! Så därför blir det inget tips idag... men misströsta inte!! I morgon kväll kommer gubben hem efter att ha varit bortrest hela veckan, och då kan jag lova er att det första jag gör när barnen lagt sig i morgon kväll - ja det är att norpa gubbens dator och surfa!!!!! Då mina vänner, då blir det blogga av!! Om jag orkar, vill säga..... Denna veckan har varit enormt påfrestande, och till råga på allt hade dagis studiedag idag - alltså själv hemma med lilltjejen! Vilket jag inte klarar utan extremt höga doser smärtstillande...

Så i helgen blir det surfa, blogga och VILA!! Och så hoppas jag på att ni har tålamod att vänta på veckans tips ett tag till...

1 kommentar:

  1. Kärast vän vad du kämpar...önskar att jag kunde komma till dig och hjälpa!!!

    Jag tänker massor på dig men kan avslöja att det snart kommer bloggas härlig info om träffen!!! Då blir du säkert glad!!!

    Stora kramen Lina

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.