tisdag 1 juni 2010

Granntårta

Granngubben fick ju en tårta när han fyllde, och nu har frugan hans fyllt år med. Jag var ju tvungen att ge henne en tårta med, det måste ju vara rättvist!

Birgitta fick en annorlunda ask till sin tårta, jag hade inte tid att göra en från grunden, utan jag altrade en ask jag redan hade hemma. Dock gick asken igen för långt jämfört med tårtans höjd, men det läste jag genom att fästa dubbla lager cardstock på nedre delen av asken.


En vit prinsesstårta fick Birgitta, liknar ju faktiskt kronprinsessan Viktorias tårta, eller hur?! Hon blev mycket, mycket glad, vår granne, och vi fick en bit ätbar tårta med oss in.

4 kommentarer:

 1. Det var ju för sött.....

  Och fick du någon klarhet i var signaturen hade tagit vägen?

  Charlotta

  SvaraRadera
 2. Jättegullig !
  Kram Marina

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Här är man uppe med tuppen, hade så ont i min kropp nu vid 04.30 att jag inte kunde ligga kvar i sängen. Känns lite bättre om jag får röra på mig. Är det så för dig oxå att du måste ha "stationer" sitta, ligga, stå, gå etc? Jag har kommit på att det fungerar för mig, iof var det längesedan.

  Kan vara lite tungt bara när man är så trött så tidigt på morgonen, som att man är groggy, billigt, hehe! ;)

  Underbar liten tårta du har gjort, vilket knåp. Vad fyller du den med? Jag gillar oxå att sy, lite kläder & lapptäcken är mina favoriter =)

  Tack gulligaste du för dina hälsningar hos mig. Du är alltid så snabb in hos mig & lämna spår. Det ör mig verkligen superglad gulligaste du! =)

  Ha en skön dag, kramar Ulrica

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.