tisdag 1 juni 2010

Signaturen borta...

Nu upptäckte jag att min signatur plötsligt har försvunnit... den fanns här i morse, men nu är den borta. Så nu är där tyvärr tråkiga små blå frågetecken efter varje inlägg..... Vet inte om jag kommer att orka att gå in och ändra i alla inlägg, jag har skrivit 379 inlägg! Hur många av dessa som är skrivna med den bortkomna signaturen vet jag inte, men det är då säkerligen mycket mer än hälften.

Så just nu får det faktiskt vara små blå frågetecken, så får vi se efterhand hur mycket jag orkar ändra på.Jippieeee, min signatur har hittat tillbaka!!!! Undrar var den var nånstans???

1 kommentar:

  1. Jag vet inte hur det är på andra datorer men jag kan ju se din signatur i inläggen längre ner iaf.. Så den är nog inte helt borta. och sen ser jag då inga blå frågetecken heller..??
    Kram Mia

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.