torsdag 17 juni 2010

Hjälp!!


Jag har ett problem..... och ännu mer eftersom jag inte kan visa det här, eftersom mottagarens mor kan vara inne och kika... Så snälla, gå till denna tråden på SS och hjälp mig med det fortsatta arbetet på presenten. (Och lilla syster yster, du får inte gå in där och kika!! ;-) )Om du inte har ett konto på SS, och inte vill skaffa bara för att hjälpa lilla mig, så kan du maila dina idéer med: linda.horn@bredband.net


4 kommentarer:

 1. Bara älskar ditt minnesalbum för katten! Har precis visat den för två kattuppfödare som varit här för parning (den Sibiriske katt dottern är fodervärd åt) och de var båda helt hänförda!

  Du har så mycket kreativitet att jag blir grön av avund *skratt*

  kram

  SvaraRadera
 2. Åh får nog snart börja fundera på en ny beställning.... ;) Skojar med dig för nu ska du få lite ledigt från mina beställningar ett tag. ;)

  Hoppas att det finns något på ditt konto i dag. ;)

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Vink vink... nu ser du vilka som är med i swappen på min blogg. :)

  Stor kram till dig vännen!

  M I N D I

  SvaraRadera
 4. Poppar runt för att kolla på alla sommarswap-deltagare, samt så önskar jag dig en trevlig sommar.

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.