tisdag 15 juni 2010

Studentkort - beställning

Fick en ganska akut beställning förra veckan på ett studentkort, det var hemhjälpen som såg mitt DT-alster från förra måndagen - flaskkortet - och först trodde hon ju att det var kört. Men jag lovade att hjälpa henne, hade Marinas studentska i tankarna...


Jag har använt ett av de nya, underbara papprena från Maja Design, vit och ljusblå cardstock som stomme och matta. Stansade ut bokstäverna och datumet i ljusblå cardstock, men tyvärr såg jag först när jag hade monterat på dom att de knappt syntes. Löste det genom att göra highlight med svart penna på och runt bokstäverna, lade sedan på glossy accent. Den söta studentskan skrev jag ut från Marinas blogg och färglade med blyertsfärgpennor. Lite irriterande att vi har en laserskrivare ståendes som vi inte kan använda. An nån anledning tar tonern slut redan efter ca 500 kopior, trots att den ska kunna skriva ut ca 1500 st!! Grrrr..... Så därför kan jag inte färglägga med mina tombows, eftersom bläckstrålen är vattenslöslig... Men det blev bra ändå till slut. Monterade på ett sverigeband längst ner på asken, och monterade en blomgrupp på det.


Passade på att slå samman denna beställningen med bling-utmaningen på SS, har lagt blingstenar i klänningens nederkant, halvpärlor i hörnen på asken, en pärla av pearl maker gold på mössans knapp, glossy på skärmen, i blombuketten och på skorna och glitterlim frosted lace på rosorna.


Så, nu hoppas jag att det är blingigt nog för att kvalificera sig till SS's blingutmaning. Min beställare blev nöjd i alla fall, och jag hoppas att mottagaren blev det med.

4 kommentarer:

 1. Jättesnyggt flaskkort!!! du är duktig du! :)

  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 2. Håller med Pernol fullt och fast!!!
  Har aldrig försökt mig på ett flaskkort...hmmm inte just i dag massa pyssel som vill bli färdigt!!
  Må så gott vännis!!
  kramar lina

  SvaraRadera
 3. Jättefint ! Jag har heller aldrig gjort flaskkort. Men inte behövt heller.Men det blev härligt svenskt.

  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Härlig flaskkort du har gjort!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.