fredag 16 juli 2010

Mariposa Stack från DCWV

Ute på bokhandeln idag bläddrade jag i ett block med såååå vackra papper!!! Dyrt var det, satt länge och funderade på om jag skulle unna mig det eller inte, men sen tyckte jag att jag scrappar ju aldrig i 8"x8"... Då säger maken att han köper det åt mig!!!! Jag blev jätteglad!! Jag verkligen älskar papprena, nåja de flesta av dom i alla fall... de jag inte tycker om ska jag lägga ut i säljbloggen.


Jag har i dagarna införskaffat mig en fjärilspunch från Martha Stewart också. Den första fick jag skicka tillbaka pga fabrikationsfel, och det fanns tyvärr inte fler i butiken just då. Valde därför en annan punch, även den MS och fjärilar...


Denna köpte jag... blir såååå söta fjärilar!!!
Men det var denna jag egentligen beställt... Men så fort den kommer in i lager igen, så beställer jag den!!3 kommentarer:

 1. har också precis köpt en sådan ms fjäril! så vacker ♥

  SvaraRadera
 2. Jag köpte ett sådan block med Mariposa papper på mässan i Kungsbacka i helgen, men just nu klappar jag bara på dom, de är helt underbara (de flesta).
  Ha det gott i sommaren.

  SvaraRadera
 3. Tyckte absolut att du skulle ha fina papper. :)))

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.